Astro prognoze

Septembar 2017, mesečni horoskop za Škorpiju: Vama će baš sve ići od ruke, naročito novac!

Velike su šanse da upoznate i srodnu dušu
Zanimljivosti
21:10h Autor:
Septembar 2017, mesečni horoskop za Škorpiju: Vama će baš sve ići od ruke, naročito novac!
Foto: Shutterstock

Škorpije bi tokom meseca septembra trebalo da fokusiraju na profesionalne ciljeve, a porodične probleme na trenutak ostave po strani - oni svakako trenutno ne mogu da se reše. Vaš profesionalni uspeh doneće sreću celoj porodici, pa će i tenzija u kući biti manja.

Septembar je vreme za jake akcije. Kada se odlučite za nešto i krenete u akciju, budite istrajni. Imaćete moć da svaku situaciju okrenete u svoju korist. Spiritualnost će igrati veliku ulogu u životu Škorpije tokom ovog meseca.

Uticaće na karijeru, ali i na novac i emotivne veze. Inače jaka intuicija Škorpije biće još izraženija, i podstaći će vas na humanitaran rad i velika društvena okupljanja.

Posao: Na polju karijere, Škorpije čeka dosta izazova, ali ćete kroz spiritualnu snagu ostati prisebni i sposobni da kontrolišete situaciju, piše Sunsigns.org. Generalno, očekuje se veliki uspeh i novac, kao i prelazak na bolju funkciju u firmi. Imaćete podršku bukvalno od svih za svaku ideju koju budete predložili.

Novac: Toliko će vam dobro ići, da će neki pomisliti da ste dobili sedmicu na lotou! Biće nekoliko izvora prihoda, a prva nedelja septembra je povoljna da nešto od tog novca i uložite, naročito u komercijalna partnerstva.

Ljubav: Usamljene Škorpije biće u intenzivnoj potrazi za srodnom dušom, ali do 11. septembra u tome neće uspeti. Ako u septembru sretnete osobu koja će vas zainteresovati, moguće je da se veoma brzo odlučite za zajednički život i bebu. Ta osoba će se najverovatnije pojaviti u vašem radnom okruženju i imaćete slična spiritualna interesovanja.

Zdravlje: Ovaj mesec je idealan za konačnu odluku da smršate i počnete da vežbate. Veoma je važno i da redovno odlazite kod lekara i ne ignorišete signale koje vam telo šalje.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs