15 STVARI KOJE NISTE ZNALI O ŠKORPIJAMA: Ovo je ključno ako planirate ili ste u VEZI, a jedna navika je STRAVA

Ako planirate vezu sa Škorpijom, imajte na umu ove navike.

Horoskop
Autor:
15 STVARI KOJE NISTE ZNALI O ŠKORPIJAMA: Ovo je ključno ako planirate ili ste u VEZI, a jedna navika je STRAVA
Foto: Shutterstock

U vezi ima i teških i prijatnih trenutaka.

Ako ste sada ili planirate da budete u vezi sa Škorpijom, znajte da je biti posvećen njima zahtevno, više od drugih znakova.

Jedan od vodenih znakova, Škorpije imaju ličnost duboku kao voda. I baš kao voda, dobro osećaju svoju okolinu.

Često ih je teško razumeti. Sa živahnom i intenzivnom ličnošću, Škorpije vam pružaju neka od najboljih ili neka od najgorih iskustava i uspomena koje ćete ikada imati, u zavisnosti od toga kako se ponašate oko njih.

Škorpije se smatraju najseksipilnijim znakom zodijaka. Njima vladaju Mars i Pluton. Koliko god bili neverovatni, zabavljanje sa Škorpijom nije uvek lako. Ako se zabavljate ili ste izlazili sa Škorpijom, postoji velika šansa da se sledeće može reći o njihovoj brutalno iskrenoj strani.

Ako planirate da izlazite sa Škorpijom, imajte na umu sledeće:

Horoskop
foto: Shutterstock

1. Škorpije su najseksepilnije osobe koje ste ikada upoznali

Ne pokušavajte da se oduprete prirodnoj privlačnosti Škorpije. Dominacija u odnosima je njihova jača strana.

2. Škorpije uvek dominiraju i kontrolišu odnose.

Škorpije su opsednute time da budu dominantnije i imaju kontrolu. Oni će učiniti sve što je u njihovoj moći da dobiju ono što žele. Kontrolisanje stvari i situacija ih stavlja u odgovorniju poziciju, koja, da budemo iskreni, funkcioniše bolje nego što mislite.

3. Škorpije uvek vole da pobeđuju

Oni su tvrdoglavi i jake volje, i ponekad manipulativni i otporniji od bilo koga drugog.

Oni tačno znaju šta žele, šta zaslužuju i kako da to dobiju. To takođe znači da ponekad mogu ići do krajnjih granica da postignu svoj cilj, čime mogu povreditit tuđa osećanja.

Žena, proleće, zavodnica
foto: Shutterstock

4. Mnogo im je stalo do svoje privatnosti.

Škorpije vole da čuvaju svoje stvari i tajne za sebe. Potrebno je mnogo vremena i truda da se oni otvore. Zbog toga veoma cene svoj lični život i mrze kada se neko meša u njega. Ako osoba sa kojom se zabavljate ne želi da je objavljujete na društvenim mrežama, to nije zato što vara ili je dosadna. To je zato što ne žele da se drugi mešaju u njihovu privatnost.

Dakle, ako vaš partner nema društvene mreže ili čak vodi dnevnik u tajnom sefu u svom stanu, možete biti sigurni da je on Škorpija.

5. Škorpije su vrlo znatiželjne

Oni vole da znaju sve o vama, čak i ono što smatrate beznačajnim. Vole da posmatraju izdaleka ili izbliza, formulišu svoja uverenja i ponekad ih testiraju u praksi, ako do toga dođe. Oni su prirodni istraživači.

6. Intrigiraju ih mračne stvari

Škorpije su poznate po svojim dubokim interesovanjima za grotesku, smrt, horor, natprirodno, a ponekad čak i okultno.

Čini se da su zaintrigirani takvim temama, što ih čini još interesantnijim. Škorpije imaju bujnu maštu, podstaknutu uglavnom mračnom stranom stvari i ljudi.

7. Škorpije su vrlo sarkastične

Ono što smatraju smešnim može dovesti do toga da ih drugi doživljavaju kao loše ili zle ljude. Ali ne treba ih kriviti za ovo. Naprotiv, smatrajte da je dobro što je bar neko u stanju da nađe humor u strašnim stvarima, jer to znatno olakšava život.

Njihova sposobnost da se šale čak i u najozbiljnijim situacijama ih izdvaja iz gomile. Slično Čendlerovom duhovitom i preterano sarkastičnom smislu za humor u seriji ,,Prijatelji". Zato sledeći put kada čujete sarkastičan komentar ili šalu od Škorpije, čak i u ozbiljnoj situaciji, nemojte to uzimati k srcu.

Astrologija, Zodijak, Horoskop
foto: Shutterstock

8. Nije ih briga šta drugi misle

Znate kako svi kažu da ih nije briga šta drugi misle, rade ili govore o njima? E pa Škorpije to zapravo misle.

Oni su jednostavno svoji, uvek im je udobno u svojoj koži, zbog čega ih baš briga šta će drugi reći.

9. Škorpije su brutalno direktne.

Ne znaju kako da sakriju istinu od vas. Iako ponekad imaju tendenciju da objave previše. Ako želite njihovo mišljenje o nečemu, ne pitajte ako ne podnosite iskrenost.

10. Škorpije su intuitivne

Oni imaju tendenciju da imaju psihičke i intuitivne sposobnosti. Osim toga, ovo je jedna od onih mnogih stvari koje Škorpije čine zanimljivijom osobom. Škorpije su dobre u predviđanju budućnosti koristeći svoju intuiciju i moć zapažanja, i znaju šta mislite pre nego što otvorite usta.

Ovo se takođe može pripisati njihovom oštrom pamćenju. Oni drže na oku sve i svakoga.

Zavođenje
foto: Shutterstock

11. Oni su žestoko odani i zaštitnički nastrojeni prema svojim voljenima.

Ako Škorpiji kažete o nekome ko vas je na neki način povredio ili načinio vam nepravdu, nemojte se iznenaditi kada vas prigrle uz sebe i pokušaju da vam pomognu. Kao što je već rečeno, Škorpije imaju divlju i intenzivnu prirodu u svemu što rade i govore. Dakle, vrlo verovatno će se burno završiti po tu osobu.

Lojalnost onima do kojih im je stalo je od vitalnog značaja, kao i njihova zaštita. Škorpije će žrtvovati sebe i svoje živote da bi vas zaštitile. Ljubav znači mnogo Škorpiji. Dakle, ako čak razmišljate o prevari Škorpije, znajte da oni mrze da se njihova lojalnost uzima zdravo za gotovo i da će učiniti sve da shvatite kakvu ste veliku grešku napravili.

12. Veoma su kreativni i imaju puno slobode delovanja.

Ovo je jedna od najboljih osobina Škorpije. Oni čine neke od najboljih prijatelja i partnera koje ćete ikada imati. Ako ih pozovete u sred noći i zatražite pomoć, oni će sigurno pomoći bez pitanja, samo zbog vas, i ne samo to, već to kasnije neće sakriti.

Škorpije vole da čuvaju tajne drugih ljudi. To čini da im drugi u poverenju kažu svoje priče.

13. Škorpije su detektori laži

Škorpioni imaju visok nivo pamćenja, i znaju istinu u svakoj situaciji, zato je najbolje govoriti istinu, jer znajte da će Škorpije znati kada ih lažete, što može izazvati velike probleme.

14. Škorpije mogu biti veoma lukave

Oni mogu biti veoma osvetoljubivi, ne oklevajući da vas unište ako se prema njima ponašate loše. Savršeno vladajući veštinom manipulacije, Škorpije će vas udarati tamo gde boli kako bi se izborili. Takođe, dugo zameraju.

15. Znaju kako da se ophode prema ljudima na pravi način.

Nemojte misliti da će Škorpije nastaviti da budu fini prema vama čak i nakon što ste neljubazni prema njima. Ne očekujte da će vas lako pustiti ako ih prevarite, lažete, sakrijete nešto važno za njih ili ih pogrešno procenite. Pošto su Škorpije duboki mislioci sa impresivnom moći zapažanja, oni imaju kristalno jasnu predstavu o tome šta zaslužujete i kako treba da se ophode prema vama.

Oni se prema svima oko sebe ponašaju onako kako treba da se ophode prema njima. To ih čini nekim od najoriginalnijih ljudi na koje ćete ikada naići.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs