Astro prognoze

Septembar 2017, mesečni horoskop za Raka: Jedan ključan potez i obogatićete se!

Krajem septembra, moraćete ozbiljnije da se posvetite zdravlju
Zanimljivosti 24.08.2017. - 12:37h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Brige i problemi koji se tiču porodice biće glavna okupacija Raka tokom septembra. Nećete moći da kontrolišete situaciju, već će ona kontrolisati vas.

 

Moraćete da dozvolite da se neke stvari prosto dogode, a sve što možete da uradite jeste da se nadate da će biti bolje. Kompromis i saradnja su dve reči koje treba da imate na umu tokom celog meseca.

 

Posao: Razvoj i uspeh na poslu zavisi samo od vaše organizacije i poznanstava, a prijatelji će vam dosta pomoći, piše Sunsigns.org. Ako želite da napravite instant uspeh - samo povucite neočekivan i riskantan potez, isplatiće se.

 

Novac: Bićete veoma oprezni sa ulaganjima, što će na kraju doneti profit. Novac će dolaziti Rakovima koji se bave promocijama, prodajom i masovnim medijima, ali će se finansijska situacija malo pogoršati nakon 22. septembra. Ako imate porodični biznis, ići će vam odlično.

 

Ljubav: Situacija će biti veoma složena. Profesionalne ambicije biće prepreka harmoničnoj emotivnoj vezi. Morate da nađete više vremena za partnera. Ako ste planirali proširenje porodice, najbolje da sačekate da septembar prođe. Može doći i do sukoba između partnera i vaše porodice, ali ćete se dobro snaći i smiriti situaciju.

 

Zdravlje: Sve do 22. zdravlje će biti odlično, ali nakon toga ćete morati da usporite. Povedite računa o vežbanju, ali i o psihi.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...