Iz astro ugla

Septembar 2017. mesečni horoskop za Device: Jednu važnu odluku odlažete za jesen!

Vaša nezavisnost će ovog meseca naročito doći do izražaja
Zanimljivosti
21:06h Autor:
Septembar 2017. mesečni horoskop za Device: Jednu važnu odluku odlažete za jesen!
Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za septembar 2017. Devicama svu pažnju preusmerava na porodični život i emocionalnu stabilnost. Posao vam neće biti prioritet, ali ga nikako ne treba zanemariti.

Ne zavisite od drugih, tako da ćete ovog meseca imati odvezane ruke da ispunite sebi odavno planirane želje. Vaša nezavisnost će ovog meseca naročito doći do izražaja.

Posao: Ne očekujte promene na poslovnom planu, situacija je mirna. Zato, iskoristite priliku da proanalizirate prethodnih godinu dana i pronađete šta je to što biste mogli da korigujete kako biste bili uspešniji i plaćeniji.

Novac: Kada su pare u pitanju, jedan neočekivani priliv novca vam stiže u septembru, piše sunsigns.org. Lepa vest je da ćete konačno moći da malo uložite u sebe, svoje usavršavanje i odavno planirane želje. Budite pametni!

Ljubav: Lepe mogućnosti za vezu čekaju vas u prvoj nedelji septembra. Međutim, nećete biti u potpunosti zadovoljni razvojem događaja, faliće vam kompatibilnosti sa potencijalnim partnerom. Vrlo verovatno ćete i planove za trudnoću odložiti za jesen. Vaš društveni život će biti izuzetno aktivan ovog meseca.

Zdravlje: Rešili ste da se u septembru posvetite svom telu i izgledu! Moguće je da ćete početi ozbiljnije da trenirate i redovno odlazite u teretanu. Ceo mesec je u znaku vaših samostalnih odluka, pa tako i ova da se zdravstveno i fizički preporodite.

Stalno brinemo o tome šta jedemo, a na glavne žive toksine zaboravljamo: Pazite se ovih trovača!

Osnovna pravila koja će vas naučiti kako da se oblačite bez greške! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs