Brojni su im svetočili

Najukletija kuća Holivuda: 5 decenija od smrti vlasnika dešavaju se neobjašnjive stvari! (VIDEO)

Njegov poročni život nije mu doneo mnogo toga dobrog i preminuo je 1959. godine na jednoj zabavi u Vankuveru. A onda su počele paranormalne aktivnosti u njegovoj kući
Zanimljivosti
16:28h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Paladincom

Nije tajna da većina slavnih uživa u tome da su u centru pažnje. Ovo se ne prekida činjenicom da su već odavno preminuli. Zapravo, postoji nekoliko duhova bivših holivudskih zvezda za koje se veruje da redovno posećuju svoje stare domove stvarajući velike probleme novim vlasnicima, piše portal Viralnova.

 

Jedan od najpoznatijih "nemirnih holivudskih duhova" je Erol Flin koji navodno opseda svoju kuću "Mulholland Farm" u otmenoj holivudskoj četvrti. Flin je bio prvi holivudski "loš momak". Tokom 40-ih bio je poznat po razuzdanim, ludim zabavama koje je pravio u svojoj vili u Holivudu. Njegov poročni život nije mu doneo mnogo toga dobrog i preminuo je 1959. godine na jednoj zabavi u Vankuveru.

 

Jeziva tajna holivudskog znaka: Evo zašto mnogi noću ne smeju ni da mu priđu! (FOTO, VIDEO)

 

 

Iste godine kuću je kupio pevač gospela, tekstopisac i radijska zvezda Stjuart Hamblen. On je sa porodicom živeo tu narednih 20 godina. Ipak, čudne stvari počele su da se deševaju skoro neposredno po njihovom useljavanju. Ćerka novog vlasnika prijavila je svakakve paranormalne aktivnosti. Ispričala je kako čuje muziku, galamu i razbijanje stakla. Nakon što su se oni odselili kuću je kupio pevač Rik Nelson. Ali ništa se nije promenilo. Mnogobrojni posetioci kuće žalili su se na neobjašnjivu galamu, muziku koja ne dolazi ni od kuda, miris duvana... Izgleda da se Flin vratio na još jednu zabavu?

 

Poznati medijum tvrdi: Preminule osobe žele da znate ove 4 stvari!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...