Ne daju mira novim vlasnicima

Oni su umrli, ali njihovi duhovi žive: Poznati koji s one strane opsedaju svoje kuće! (FOTO)

Postoji nekoliko duhova bivših holivudskih zvezda za koje se veruje da redovno posećuju svoje stare domove
Celebrities
19:54h Autor:
Oni su umrli, ali njihovi duhovi žive: Poznati koji s one strane opsedaju svoje kuće! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zamislite da imate dovoljno novca da kupite kuću tek preminule holivudske dive ili slavnog zavodnika. Poslednje što biste želeli je da uskoro shvatite da u svom novom domu niste sami, jer njihovi prethodni vlasnici jednostavno ne žele da odu... a više nisu među živima!

Ovako se javljaju duhovi preminulih: 10 znakova da su pored vas!

Nije tajna da većina slavnih uživa u tome da su u centru pažnje. Ovo se ne prekida činjenicom da su već odavno preminuli. Zapravo, postoji nekoliko duhova bivših holivudskih zvezda za koje se veruje da redovno posećuju svoje stare domove stvarajući velike probleme novim vlasnicima, piše portal Viralnova.

Erol Flin

Erol Flin je bio prvi holivudski "loš momak". Tokom '40-ih bio je poznat po razuzdanim, ludim zabavama koje je pravio u svojoj vili u Holivudu. Njegov poročni život nije mu doneo mnogo toga dobrog i preminuo je 1959. godine. Jedno vreme, kuća je bila prazna. Ipak, 1980. počele su da se dešavaju čudne stvari, a ćerka novog vlasnika prijavila je svakakve paranormalne aktivnosti. Ispričala je kako čuje muziku, galamu i razbijanje stakla. Izgleda da se Flin vratio na još jednu zabavu?

Ukleti zamak Glamis: Sve misterije doma britanske kraljice Majke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Al Kapone

Mnogi ljudi ovo ne znaju, ali Al Kapone, ozloglašeni kriminalac iz ere prohibicije, bio je strastveni svirač na bendžou. Čak su i zatvorski čuvari pričali da njegov duh još uvek obitava u staroj ćeliji u Alkatrazu i da nežna muzika dolazi baš odatle.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Merlin Monro

Duh najpoznatije plavuše Holivuda Merilin Monro navodno još uvek luta bulevarima ovog mesta. Od njenog samoubistva 1962. duh bivše seks bombe je viđen u njenoj bivšoj kući, kod groba, čak i u njenom omiljenom hotelu!

Pogrebnik otkrio jezive detalje: Kako je Merilin Monro izgledala nakon smrti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Meri Pikford

Glumica iz ere nemih filmova, Meri Pikford bila je velika zvezda tokom '20-ih godina prošlog veka. Sa svojim drugim mužem preselila se u navodno ukletu kuću u kojoj su živeli sve do njene smrti 1979. Nedugo potom, natprirodne aktivnosti na imanju su se povećale, a njen muž je bio ubeđen da je duh koga vidi upravo Meri. Nakon njegove smrti imanje je zauvek napušteno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Elvis Prisli

Verovatno najpoznatiji duh koji opseda Holivud je svakako onaj "kralja rokenrola", Elvisa Prislija. Viđen je u diskotekama u kojima je nekada pevao, u svom domu, čak i u Las Vegasu u mnogobrojnim kockarnicama.

Poslednji razgovor Elvisa i Prisile Prisli: Naslutila smrt kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rudolf Valentino

Rudolf Valentino je bio holivudski srcolomac. Umro je kada je imao samo 31 godinu zbog komplikacija čira, a priča se da njegov duh opseda Valentinovu bivšu kuću. Posetioci se kunu da su videli lice koje vreba sa prozora na drugom spratu gde se nalazila spavaća soba slavnog glumca.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs