Trenutak pred kraj života

Poslednje reči 7 legendi pred smrt: Ovako su se oprostili od sveta! (FOTO)

Njihove poslednje reči ostale su upamćene, baš kao i oni sami
Vip priča
12:12h Autor:
Poslednje reči 7 legendi pred smrt: Ovako su se oprostili od sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Niko zapravo ne zna šta se događa u trenucima pre smrti. Možda vam zaista prođe čitav život pred očima, a možda vam kroz glavu prolaze neke lepe misli, piše Huffington Post. Ovo je sedam izjava ljudi koji su ostali upamćeni, baš kao i njihove poslednje reči.

Pogrebnik otkrio jezive detalje: Kako je Merilin Monro izgledala nakon smrti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1. Ne, zaista ne mogu

Američki predsednik Džon F. Kenedi ubijen je 22. novembra 1963. godine dok se vozio sa svojom suprugom Džeki Kenedi i guvernerom Teksasa i njegovom ženom Neli Konali. Konali je, gledavši u gomilu, izjavila: "Ne možete reći da vam građani Dalasa nisu pružili lepu dobrodošlicu", na šta je Kenedi odgovorio: "Ne, zaista ne mogu", samo trenutak pre atentata.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Imaš pravo. Vreme je. Sve vas volim

Majkl Lendon poznat je kao voljeni otac iz serije "Mala kuća u preriji", a porodični čovek bio je i u stvarnom životu. U poslednjim danima svog života Lendon je bio okružen svojom porodicom: devetoro dece i ženom Sindi. Pre nego što je rekao svoje poslednje reči porodici, tražio je da bude nasamo sa suprugom. Preminuo je 1991. godine od raka.

Najupečatljivije reči Robina Vilijamsa koje ćemo pamtiti: I humor i mudrost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Nadam se da vam nisam dosadio

Ovo su bile reči poslednje službene izjave legendarnog Elvisa Prislija. Kralj rokenrola je umro od predoziranja u svom domu u avgustu 1977. godine, a poslednje reči bile su obećanje njegovoj verenici Džindžer Alden da neće ponosno da zaspi na podu kupatila.

Šok: Elvisu Prisliju je rana smrt bila predodređena!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Napokon ću videti Marilin

Džo Dimađio navodno je nakon smrti svoje bivše supruge Merilin Monro koja je umrla 1962. godine još dve decenije nekoliko puta nedeljno slao ruže na njen grob. Dimađio je umro 1999. godine od raka pluća.

Prljave tajne Merilin Monro: 12 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Večeras odlazim

"Kum soula" Džejms Braun preminuo je od zastoja rada srca 2006. godine, a poslednje reči: "Večeras odlazim" rekao je svom menadžeru.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Pakleno sam se dobro zabavio i uživao sam u svakom trenutku

Glumac Erol Flin izjavio je ove gorko-slatke reči baš pre nego što je preminuo od srčanog udara 1959. godine. Sahranjen je sa šest boca viskija.

Kobna noć 1903. godine: Kako su ubijeni kralj Aleksandar i kraljica Draga! (FOTO)

7. Nikad nije trebalo da pređem s viskija na martini

Ovo su navodno poslednje reči legendardnog glumca "Kazablanke", Hemfrija Bogarta koji je 1957. godine preminuo od raka. Neki izvori tvrde da su mu poslednje reči zapravo bile: "Zbogom, mala. Požuri natrag", upućene supruzi Lorin Bekol koja je nakratko otišla od njegove postelje kako bi pokupila decu iz škole.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs