Astrologija

Udajte se za njih i osvojite džekpot: Ova 3 horoskopska znaka su odlični muževi!

Ako stanete pred olatar sa ovim muškarcima, vi ste prava srećnica
Zanimljivosti 28.05.2016. - 21:38h Autor: express.hr
Foto: Shutterstok

Iako nije pravilo, velike su šansa da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu srećnom:

 

Lav

 

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahteva puno pažnje, a ukoliko želi on može biti najbolji suprug na svetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i dosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima celi život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dete koje voli da se zabavlja, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

 

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

 

Riba

 

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je da se posveti ženi koju voli i da joj svu ljubav sveta ne strahujući da li to ugrožava njegovu muškost i da li ga to čini slabim. Rado provodi vjeme sa porodicom, a jedan je od onih za koje je najmanje verovatno da će prevariti. Ipak, isti angažman traži i s druge strane - želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne "pukne".

 

Bik

 

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduslove - posao, određene godine, rešeno stambeno pitanje, a zasnivanje porodice ga može pre naterati u brak. On je odan suprug posvećen porodici, a obično je nežan i dobroćudne naravi. Nije baš angažovan u kućnim poslovima, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba podsticati na kretanje i dijetu.

 

Nevera mu u venama: Ovaj horoskopski znak je najveći preljubnik!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...