Isprobajte

Povežite sa svojim anđelom čuvarom: Ovako ga zamolite za pomoć i on će vam ispuniti želju!

Vaš anđeo se možda pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce
Lifestyle
19:10h Autor:
Foto: Thinkstock

Anđeli nam smeju pomoći samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako da se povežete s njima i dobijete odgovore na željena pitanja…

 

Udobno se smestite i u sebi izgovorite nameru, tj. želju da se povežete s anđelima. To može biti vaš anđeo čuvar ili opšteno anđeoska bića. Nakon toga pažnju usmerite na disanje, primetićete kako sa svakim izdisajem oslobađate napetosti, a s udisajem se punite divnom zlatnom svetlošću.

 

Uživajte u lepoti osećaja da zlatna svetlost teče kroz vaše telo, opuštajući ga i isceljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane valove).

 

Zamislite kako nežno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno divno mesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mesta svim čulima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, ukuse, osetite to divno mesto u svom unutrašnjem svetu.

 

Imate li anđela čuvara: Saznajte ko vas vodi kroz život!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tada u sebi recite: "Spreman/na sam!" i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima.

 

Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promene koje možete primetiti.

 

Vaš anđeo se možda pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce.

 

Kad osetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje isceljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života.

 

Smirite se i verujte!

 

Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku.

 

Kad osetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.

 

Srpska svetinja kojoj se ceo svet divi: Čudesni pogled Belog anđela! (FOTO, VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...