Top 10 najomraženijih

Cipele koje muškarci ne vole

Obuća koja je ženama simpatična, muškarcima je često odbojna. Pre nego pođete na sastanak pogledajte koje cipele ne bi trebalo da obujete
Zanimljivosti
05:58h
Cipele koje muškarci ne vole
Foto: Shutterstock

Pripreme za sastanak prati trema, odabir šminke, odevne kombinacije i naravno adekvatan izbor obuće. Prema anketi koju je sproveo sajt Kupon kouds 4 ju (CouponCodes4u) zaključili smo da muškarci i žene imaju potpuno različite ukuse kada je u pitanju ženska obuća. Ono što je ženama simpatično, udobno, pa čak i seksi, njima može da izgleda potpuno odbojno.

Istraživanje navodi da čak 79 odsto muškaraca zapazi što je žena obula. Donosimo top listu 10 cipela koje muškarci smatraju najmanje atraktivnim.

Na prvom mestu su špagerice sa potpeticom ili platformom, za koje se odlučilo 71 odsto muškaraca. Prate ih agsice sa 67 odsto i kroks papuče sa 63.

Odeća koju muškarci ne podnose da vide na ženi!

Platforme su na četvrtom mestu najomraženijih sa 58 odsto, a sa 55 ih prate japanke. Mokasine su na šestom mestu sa 49 odsto negativnih utisaka od ispitanih muškaraca, dok su klasične cipele sa kaišem oko gležnja iziritirale 42 odsto. Balentanke, sa 34 odsto, su na osmom mestu, a cipele sa malom i tankom potpeticom, takozvane kiten hil (kitten heel) 34 odsto. Patike su na poslednjem mestu i za njih se odlučilo 25 odsto muškaraca.

Ako je suditi prema rezultatima, čini se da muškarci ipak na ženskim stopalima najradije žele da vide najklasičnije štikle.

Lepota žene nije u odeći, figuri ili frizuri: 11 saveta Odri Hepbern svakoj ženi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs