Stereotipi

Žene se zaglupljuju ovim činjenicama svaki dan: Vaše telo je samo vaša stvar!

Žene su u stanju da svoj izgled promene potpuno zarad muškarca ili nečeg trećeg
Zanimljivosti
03:46h Autor:
Žene se zaglupljuju ovim činjenicama svaki dan: Vaše telo je samo vaša stvar!
Foto: Thinkstock

Često se dešava da žena propusti zabavu života, kupanje na predivnoj plaži, ples pored vatre sve zbog jedne činjenice koju je sama umislila - nije dovoljno lepa, zanosna, zgodna....

U nsatavku slede činjenice sa kojima se žene svakodnevno zaglupljuju kada je njihovo telo u pitanju.

Telo mi mora biti spremno za bikini!

Postavite sebi samo dva pitanja: Da li imate bikini? Da li ste za kupanje? Ako je odgovor pozitivan, rešili ste problem, imate telo za bikini!

Moram uvek biti izdepilirana od glave do pete!

Ne, ne morate... Zašto da se depilirate stalno ako za to nema potrebe? Naime, zimi kada nosite duge nogavice nema potrebe da depilirate noge. Ali ako želite, ok, to je na vama.

Jedini greh koji se nikad ne zaboravlja: Žene se iskreno kaju, ali pomoći nema!

Moram da prođem tretman ekstremnog čišćenja organizma!

Mnoge žene se zaluđuju dijetama, izgladnjivanjima... Poenta je da se zdravo hranite svaki dan, pa vam onda neće biti potrebno ekstremno čišćenje organizma.

Moje telo mora biti savršeno!

Prvo definišite šta to znači savršeno, pa tek onda stremite ka tome. Možda ste vi u očima vaših najmilijih već savršeni, a želite da se menjate..

Sa zdravstvene strane, žena kao prvo mora da se redovno kontroliše protiv raka dojke.

To je sasvim ok, međutim, postoje i druge jednako opasne bolesti koje ne smete zanemariti. Žene danas često oboljevaju i od kardiovaskularnih bolesti a na to veoma malo pažnje polažu.

Moje telo ne izgleda seksi tokom odnosa!

Da, izgleda! Vašem partneru ste vi uvek lepi i privlačni i seksi. Zato i obožava da vodi ljubav sa vama. Ako budete obraćali pažnju na izgled tela, propustićete uživanje u seksu.

Upozorenje žene: Sa ovakvom šminkom i odećom izgledate 10 godina starije!

Moje telo nije dovoljno jako i moćno!

Ko to kaže? Vi ste jaki onoliko koliko ste mentalno jaki! Po nekad je dovoljan samo pogled da nekoga zaplašite, veličina tela sa tim nema ništa!

Svrha svake žene je da rodi dete!

To što žena može u svom telu da stvori još jedno ljudsko biće je neverovatna, ali to nije svrha postojanja žene. Svaka žena mora da otkrije šta je njen cilj u životu i da stremi ka njemu. Ako to nije majčinstvo, onda je to sasvim uredu.

Drugi ljudi imaju pravo glasa kada je vaše telo u pitanju.

Niko ne sme da vas prisili na odnose bilo koje vrste ako vi to ne želite. Niko ne sme da vam nametne da zatrudnite, rodite dete... Niko ne sme da vas natera da mršate ili se debljate protiv vaše volje. Vi ste gospodar svoga tela i to mora da vam bude jasno.

Nismo muškarci, nežne smo i ženstvene: Čvrst stav Monike Beluči o jednakosti polova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs