Šta vam podsvest poručuje

Ispadanje zuba, udes, propadanje: 10 najvažnijih snova i njihova značenja!

Verovanja da će neko umreti kada sanjate ispadanje zuba su obično sujeverje, to znači nešto potpuno drugačije
Zanimljivosti
12:40h Autor:
Ispadanje zuba, udes, propadanje: 10 najvažnijih snova i njihova značenja!
Foto: Shutterstock

Svake noći spavamo otprilike 8 sati, a u tom vremenu sanjamo od 15 do 40 minuta. Neke osobe se ne sećaju svojih snova, dok drugi pamte i najmanje detalje.

Ovih deset snova svi smo sanjali barem jednom u životu, a sada otkrivamo i šta oni znače!

1. Neko vas proganja

Bez obzira koliko se trudili, ne možete pobeći nekome u snu? Psiholozi tvrde da imate nerazrešene probleme u stvarnom životu, koji vas koče. To može biti prilika za novi posao ili problem u vezi od čijeg rešenja bežite. Kako se možete rešiti sna? Rešite problem u stvarnom životu.

2. Zubi vam ispadaju

Zubi su simbol moći i samopouzdanja, pa kada sanjate o ispadanju istih, zapravo osećate nedostatak ovih stvari. Neke studije su pokazale da je glumljenje samopouzdanja odlična vežba, koja vremenom dovodi do stvarne sigurnosti u svoje poteze. Verovanja da će neko umreti kada sanjate ispadanje zuba su obično sujeverje.

Zaboravljeni narodni običaji: Šta donosi nesreću, a šta se mora poštovati!

3. Ne možete da nađete toalet

Hitno vam se ide u wc, ali ne možete da nađete odgovarajuće mesto da se olakšate? Ovaj san zapravo je poruka da u životu postoji neki metaforički otrov kojeg se morate rešiti. To može biti prijatelj zbog kojeg se osećate loše ili imate posao kojim ste duboko nezadovoljni.

4. Goli ste u javnosti

Nagost u snu je pokazatelj emotivne ranjivosti u stvarnosti. Ne osećate se dobro na svom poslu, vezi ili uopšte u društvenim situacijama. Ako se san odvija u učionici, moguće je da se osećate nesigurno u ono što ste tamo naučili. Nagost u kafiću upućuje da patite od društvene teskobe.

Upozorenja koja morate da shvatite: Kako da dešifrujete svoje snove!

5. Niste se spremili za ispit

Sanjate li da morate da položite ispit za koji se niste spremili, iako ste davno izašli iz školskih i studenskih klupa? U stvarnom životu ste perfekcionista, koji uvek mora svaki zadatak da obavi na najbolji mogući način. Upravo zbog toga često brinete da nećete moći da zadovoljite svoje visoke zahteve.

6. Letite

Bez obzira da li letite avionom ili slobodno poput ptice, ovaj san je simbol emotivne slobode. Osećate se da ste bez ikakvih ograničenja i otvoreni ste za donošenje odluka. Ovo je pravi trenutak da preduzmete hrabre korake u stvarnom životu.

Ko vam se javlja u snu: Duh divlje životinje određuje vaš životni put!

7. Padate

Padanje u snovima, s druge strane, znak su da gubite kontrolu nad svojim životom. Uzrok za ovaj san nalazi se u teskobi koju osećate u svakodnevnim situacijama. Najbolji način da se rešite te uznemirujuće vizije, jeste da se prepustite nekoj situaciji koja vas usrećuje i opušta.

8. Vozite se u vozilu bez kontrole

Vozila u snu simbolizuju sredstvo do ostvarenja nekog cilja. Ako u snu nemate kontrolu nad nekim vozilom poput automobila, moguće je da su vaše životne odluke u rasulu. Stručnjaci savetuju da budete aktivni u rešavanju problema, a što manje vremena provodite u brizi.

Lista stvari koje odmah treba da počnete da radite: Ostatak života biće vam mnogo bolji!

9. Nalazite praznu sobu

U snovima često sanjamo dom u kojem smo odrasli, ali tokom sna pojave se vrata iza kojih nema ništa. Kuća je simbol nas samih, a svaka prostorija deo našeg karaktera. Prazna soba upućuje da postoji neki deo vas koji nesvesno potiskujete, poput neke strasti ili talenta. Najvažnije je prepoznati koji deo sebe zapostavljate, pa onda se možete i pozabaviti rešenjem.

10. Kasnite

Žurba bez pravovremenog stizanja na željenu destinaciju znak je neostvarenog cilja u stvarnom životu. To može biti neostvarena želja iz najmlađih dana ili važan radni zadatak koji vam izaziva mnogo stresa, jer niste stigli da ga obavite u željenom roku.

6 karakteristika mentalno jakih ljudi: Dovedite i vi život u red!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs