Počnite što pre

Privucite obilje i sreću u svoj život: 3 večna zakona!

Tri večna univerzalna zakona bi trebalo svi da delotvorno primenjujemo u svom životu
Lifestyle 28.08.2015. - 21:10h Autor: zakonprivlacnosti.com
Foto: Thinkstock

Postoje tri večna univerzalna zakona koja treba jasno razumeti kako bismo mogli da ih promišljeno, delotvorno i zadovoljavajuće primenjujemo u svom fizičkom izrazu života.

 

Zakon privlačenja je prvi od zakona – ako ga ne razumete i niste u stanju da ga delotvorno primenjujete, tada se drugi zakon – veština promišljenog stvaranja, i treći – umeće dopuštanja, ne mogu primenjivati. Ako hoćete da razumete i primenjujete drugi, prvo morate da razumete i delotvorno da primenjujete ​prvi zakon. A morate da budete sposobni da razumete i primenjujete drugi zakon, ako hoćete da budete sposobni da razumete i primenjujete treći.

 

Siromaštvo, bolest, svađe: Izlečite negativnu energiju doma!

 

Prvi zakon, zakon privlačenja, glasi: Slično privlači slično.

 

Iako ovo možda zvuči kao prilično jednostavna tvrdnja, ona definiše najmoćniji zakon u svemiru – zakon koji utiče na sve, u svakom trenutku. Ne postoji ništa što nije pod uticajem ovog moćnog zakona.

 

Drugi zakon, veština promišljenog stvaranja, glasi: Ono o čemu razmišljam i u šta verujem ili očekujem – to jeste.
Ukratko, dobijate ono o čemu razmišljate, želeli vi to ili ne. Promišljena primena razmišljanja zapravo je ono o čemu je reč u veštini promišljenog stvaranja, jer ako ne razumete ove zakone i ne primenjujete ih promišljeno, sasvim je moguće da stvarate po automatizmu.

 

Rešite je se što pre: 6 razloga zašto vašim domom vlada negativna energija!

 

Treći zakon, umeće dopuštanja glasi: Ja sam ono što jesam i spreman sam da dopustim drugima da budu ono što jesu. Kad ste spremni da dopustite drugima da budu onakvi kakvi su, čak i onda kad oni vama ne dopuštaju to isto, tada može da se kaže da ste onaj koji dopušta, ali nije verovatno da ćete da dosegnete tu fazu sve dok prvo ne shvatite kako dobijate ono što dobijate.

 

Tek kad shvatite da drugi ne mogu da budu deo vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem pažnje koju im poklanjate), kao i da okolnosti ne mogu da budu deo vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem opažanja tih okolnosti), tek tada bićete onaj koji dopušta, onakav kakav ste i želeli da budete onda kad ste došli u ovaj izraz života.

 

Razumevanje ova tri moćna univerzalna zakona i njihova promišljena primena, dovešće vas do radosne slobode koja je rezultat činjenice da ste u stanju da stvarate vlastito životno iskustvo, baš onakvo kakvo želite. Čim shvatite da vi sami pozivate u svoje iskustvo sve ljude, okolnosti i događaje, i to putem svog razmišljanja, počećete da živite život kakav ste i nameravali da živite kad ste došli u ovo fizičko telo.

 

I tako, razumevanje moćnog Zakona privlačenja, udruženo s namerom da promišljeno stvarate svoje životno iskustvo, dovešće na kraju do neuporedive slobode, one koja može da potekne samo iz potpunog razumevanja i primene umeća dopuštanja.

 

Privlače bolest, nesreću i neuspeh: Ovo su najgora mesta za krevet!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs