Ako sanjate

Univerzum vas upozorava: Ovih 10 snova ne smete da ignorišete!

Veoma je važno da obratite pažnju na ove snove jer vam vaša podsvest i univerzum govori neke veoma važne stvari
Zanimljivosti 14.02.2016. - 15:07h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Donosimo 10 snova koja ne biste smeli da ignorišete jer imaju značenja koja vam može promeniti život:

 

1.Kutije

 

Ako ste sanjali kutije vaša podsvest pokušava da vas upozorava na nekakvo prikrivanje. Može biti da strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može značiti i da ste spremni da otkrijete neku tajnu.

 

Ako pogledate u snu u kutiju i ona je prazna, to može da znači da ste zbog nečega razočarani.

 

2.Padanje

 

Nedostatak kontrole, opasnost i teskoba. Vrlo uobičajen san u kojem osoba oseća kako pada. Ovaj san vas upozoravati na to da nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci "stižu na naplatu". Ako stalno sanjate da padate, to može biti znak da je vreme da se počnete baviti nekom aktivnošću koja pomaže kod teskobe poput meditacije ili joge.

 

Stručnjak za snove otkriva: Šta morate da uradite posle ovih noćnih mora!

 

3. Mačke

 

Ženstvenost, duhovnost i moć. Ako sanjate mačke to može značiti da morate da se povežete sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Ako se pojave mačke u snu one mogu značiti i da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju. Mace u snu mogu vas dovesti i do svojevrsnog duhovnog prosvetljenja.

 

4.Mravi

 

Podrška, naporan rad i razdražljivost. San o mravima ili nekim drugim bubama može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici "svrbi", odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite sa tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju.

 

Mravi su također pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade u grupama. Ovaj san također znači da cenite vaš odnos sa prijateljima i porodicom.

 

5. Kosa

 

Seksualnost, status i sloboda. Ako sanjate kosu to može značiti da imate problema sa prihvaćanjem sopstvene seksualnosti. Kosa također simbolizuje želju za povezivanjem sa drugim ljudima, sve dok znate na čemu stojite bez obzira radilo se o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.

 

A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vreme da se rešite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

 

Snovi koji predskazuju ljubav: Obratite pažnju na ovih 5 motiva!

 

6. Voda

 

Ambicija, rizik i tečnost. San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli da riskira ili biste voleli da više riskirate u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvest govori vam da ne odustajete od njih. Možda se bojite riskiranja, ali san o vodi govori vam da ste verovatno spremni da učinite neku promenu u svom životu.

 

Zapamtite, ne možete dobiti ono što želite osim ako ne probate. Ako sanjate vodu to također znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i ugodnim životom.

 

7.Put

 

Sudbina, putovanje i jednostavnost. Ako sanjate samo jednu ulicu, odnosno put, to vam podsvest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svoga života izbaciti dramu koja vam komplikuje svakodnevicu. Umesto toga, fokusirajte se na jedan, vlastiti put i vlastito životno putovanje koje vas može odvesti na neko posebno i predivno mesto. Nemojte se bojati da se uputite na to putovanje imajući na umu da na kraju sve završi dobro.

 

8. Blato

 

Nepokretnost, rast i nemir. Ako sanjate blato to može značiti da ste u životu "zapeli u blatu" odnosno da se morate skloniti od nekih negativnih stvari koje vas sprečavaju da budete srećni. Blato može značiti i da osećate nemir i da postoje nerazrešeni odnosi u vašem životu.

 

Blato također simbolizuje rast i ponovno rođenje pa san o blatu shvatite i kao podsetnik da uvek možete početi ispočetka, bez obzira o kojem aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

 

Slavni psihoanalitičar otkriva: Svi snovi imaju isto značenje, evo šta vam poručuju!

 

9. Zelena boja

 

Ljubav, isceljenje i strast. Ako sanjate zelenu boju, to znači da se osećate srećnim. Volite ljude oko sebe i osećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvest vam govori da biste trebali. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera.

 

San o zelenoj boji također upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog zaceljivanja. Takve stvari traju, a porodica i prijatelji mogu vam pomoći da brže ozdravite.

 

10. Goli u javnosti

 

Osuđivanje, ranjivost i prihvatanje. Većina ljudi barem je jednom sanjala da je gola u javnosti. To je zato jer ovaj san simbolizuje strah kojeg svi imamo: strah od osuđivanja. Otvoriti se prema svetu možda nije lako, ali ako pokažete drugima svoju ranjivost to će zapravo umanjiti negativne osećaje i strah od osuđivanja.

 

Krajnji cilj uvek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvest želi da budete ponosni na sebe. Ako sanjate da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vreme da osobi u ogledalu počnete govoriti "volim te".

 

Ispadanje zuba, udes, propadanje: 10 najvažnijih snova i njihova značenja!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...