Numerologija otkriva

Veliki horoskop: Šta vas očekuje do kraja 2015?

Šta je vama namenjeno za jesenji i zimski period, saznaćete na vrlo jednostavan način
Zanimljivosti 29.08.2015. - 13:39h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Prošli ste više od pola 2015. godine, ali do njenog kraja očekuje vas još štošta!

 

Numerologija zastupa teoriju da svi prolazimo kroz devetogodišnje cikluse koji se zovu lični ciklusi, u kojima nam svaka godina daruje različite kvalitete i mogućnosti.

 

Šta je vama namenjeno za jesenji i zimski period, saznaćete na vrlo jednostavan način:

 

Uzmite svoj datum rođenja: Na primer 11.04.1989.

 

Zamenite godinu kada ste rođeni trenutnom godinom: 11.04.2015. (ako još niste proslavili rođendan, koristite 2014. godinu za računanje)

 

Zmijski horoskop: Osoba u ovom znaku će vas izdati!

 

 

Saberite sve cifre:

 

1+1+0+4+2+0+1+5=14

 

Zatim saberite te dve cifre: 1+4=5

 

Da je ovo bio vaš datum rođenja, onda bi vaš lični godišnji broj za 2015. bio 5. Sada otkrijte šta vas čeka do kraja godine:

 

Lični godišnji broj 1 - Novi početak u životu

 

U ovoj godini vi ste u prvom planu i ono što je za vas bitno, jer ovo je godina novih početaka od kojih će zavisiti vaš sledeći ciklus od devet godina. Akcenat se stavlja na karijeru i na postojeću vezu i trudite da ne razmišljate ustaljenim šablonom. Pružiće vam se mogućnost da se dokažete, a na neki način možete postati deo javnog života. Sve ono u šta ste godinama ulagali svoju energiju sada će se realizovati.

 

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

 

 

Lični godišnji broj 2 - Razvoj, operacija i čekanje

 

Ovaj ciklus vam donosi nova iskustva, ništa ne treba raditi na brzinu, morate verovati u sebe i nikako ne smete biti nestrpljivi. U ovoj godini tražićete veze koje vam oplemenjuju život, a prekidati one koje to ne čine. Malo je prostora da se oslonite na druge i moraćete sve da postižete svojim trudom i radom. Zadovoljstvo ćete naći u malim stvarima jer male stvari sačinjavaju velike.

 

Lični godišnji broj 3 - Društvena ekspanzija i kreativni duh

 

Ovo je godina spontanosti i zabave. Očekuje vas mnogo pozitivnih stvari, ali ova godina krije i neke negativne tendencije ukoliko budete skloni preterivanju. Uspećete bez obzira na nedostatak podrške porodice i prijatelja, susretaćete se sa mnogim izazovima, budite oprezni i ne donosite impulsivne odluke. U emotivnom smislu vrlo turbulentna godina, ali srećan kraj je zagarantovan.

 

Urnebesan srpski horoskop: Ko je zreo za ludnicu, koga nema pas za šta da ujede!

 

 

Lični godišnji broj 4 - Naporan rad i spor, ali siguran napredak

 

Povećava se vaša kreativna energija i očekuje vas uspeh na materijalnom planu, predstoje vam neka nova poznanstva, kako poslovna, tako i emotivna, posebno krajem ovog ciklusa. Praktičnost dominira tokom čitave godine i konačno imate jasan uvid u to šta vam je potrebno da biste napredovali u životu. Zbog previše rada mogući su zdravstveni problemi i zato svaki slobodan trenutak iskoristite za odmor.

 

Lični godišnji broj 5 - Osećaj opuštenosti i slobode

 

Ovo je godina promena i konstantnog kretanja, očekuju vas prijatna putovanja, nova poznanstva, druženja, posebno sa mlađim osobama. Sve u svemu, jedna lepa i prijatna godina. Lako ćete komunicirati sa drugim ljudima i odisaćete zadovoljstvom. Neželjene promene mogu iznenaditi i odložiti neke nove mogućnosti. Računajte na fleksibilnost koja će vam biti najbolji saveznik i bez obzira na uspone i padove vas dovesti do cilja.

 

Ozloglašeni: Tri najsramnije karakteristike svakog znaka! Koja je vaša?

 

 

Lični godišnji broj 6 - Ljubav, porodica, dom i odgovornost

 

Ovo je godina kada je sva vaša pažnja usmerena na dom i porodicu. Očekuje vas više obaveza i odgovornosti nego obično, a kako je ovaj broj simbol materijalnog principa možete očekivati neke značajne dobitke i poklone. Ova godina je izuzetno povoljna za brak i može lako da vas dovede do njega. Budite pažljivi prema ljudima koji vas okružuju i pokažite im da vam je stalo.

 

Lični godišnji broj 7 - Vreme je za analizu i spoznaju

 

Ako niste dovoljno duhovno evoluirali, ovo će biti jedna od težih godina za vas, zato se koncentrišite na svoj duhovni razvoj. Sujeta može posebno da vam naškodi, a rasipanje energije na ljubomoru, zavist i druge niske porive je potpuno bespotrebno. Oslonite se na svoje instinkte i fokusirajte na ono što zaista volite. Bilo bi dobro da se posvetite izučavanju metafizike i ezoterije.

 

Briljantni umovi, niko ne može da ih prevari: Blago vama ako ste među ova tri znaka!

 

 

Lični godišnji broj 8 - Dostignuće i kapitalni dobici

 

Ovo je godina u kojoj morate biti vrlo oprezni. Vibracije ovog broja mogu biti i dobre i loše, sve je u vašoj slobodnoj volji. Od vaših odluka zavisi da li ćete dobiti mnogo ili se ova godina neće dobro završiti po vas. Potreba za odmorom i relaksacijom je više nego neophodna kako biste se opustili i učinili sve da izvučete maksimum iz mogućnosti. Što se materijalne strane tiče, i pored nekih problema očekuje vas uspeh u svim poslovnim poduhvatima.

 

Lični godišnji broj 9 - Refleksija i rast

 

Ovo će biti period sublimacije svih iskustava stečenih prethodnih osam godina. Na kraju ste jednog životnog ciklusa u kome treba da završite sve procese kako biste mogli spremno i bez repova prošlosti da krenete dalje, jer vam se mogu protezati kroz ceo sledeći ciklus. Ako pravilno usmerite vibracije, ova godina će vam pomoći da sve postavite na svoje mesto i koncentrišete se na ljude koje želite pored sebe u budućnosti.

 

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...