Uverite se sami

Kakvi su muževi prema horoskopu: Riba je ubedljivo najbolji suprug!

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav sveta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga to papučarom
Zanimljivosti 29.08.2015. - 18:34h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Ovan je strastven

 

Kao suprug, pripadnik ovog znaka je onaj kojeg ćete doživeti kao snažnog, muževnog pripadnika svoje vrste. Neće ga biti lako "uhvatiti" u brak, ali ako se strastveno zaljubi, neće puno razmišljati i može se odlučiti na brak nakon kratke veze. On ne beži od svojih odgovornosti i voli da dominira, pa je dobro da kraj sebe ima nekog smirenije naravi. Želi lepu i pametnu ženu koju će pokazivati, a ukoliko nestane strast - mogao bi potražiti uzbuđenje izvan braka.

 

Bik je posvećen

 

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduslove - posao, određene godine, rešeno stambeno pitanje, a zasnivanje porodice ga može pre naterati u brak. On je odan suprug posvećen porodici, a obično je nežan i dobroćudne naravi. Nije baš angažovan u kućnim poslovima, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu sa visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba podsticati na kretanje i dijetu.

 

Zmijski horoskop: Osoba u ovom znaku će vas izdati!

 

Blizanac je zabavan

 

Iako mogu biti karakterno dobri, teško se može reći da su pripadnici ovog znaka idealan "materijal" za brak. Život sa  Blizancem je obično nepredvidiv i zabavan, ali potrebna im je supruga koja nije od onih što mora imati sve isplanirano i dogovoreno, a opet ne sme biti previše opuštena jer tada niko neće gurati ono "što se mora". Obično se ženi zbog pritiska, dece i zaluđenosti. Šarmantan je, ali zna izazivati nepotrebne svađe.

 

Rak je tradicionalan

 

Pripadnik ovog znaka je u više stvari tradicionalan muškarac, ali neće imati previše problema sa ulaskom u brak, a sama porodica mu puno znači. Biće zabavn te ponekad strog roditelj, a kao suprug pun ljubavi i brige. Ipak, mane su mu preterana kritičnost, zvocanje i pasivnost pa život sa njim nije jednostavan. Potrebna mu je žena koja se ne vređa olako i ima slične stavove kao i on. Većinu vremena će provoditi kod kuće, pa ga morate terati i na druženja.

 

Lav je odan i zahtevan

 

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahteva mnogo pažnje, a ako se to ispoštuje on može biti najbolji suprug na svetu. On mora znati da je supruzi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i podosta je empatičan, a obično sa njim stvari ostoje onakve kakve su celi život ako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dete koje se voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

 

Žena Devica: Ona ne traži onog pravog, ona traži savršenog!

 

Devica je veran

 

Pripadnik ovog znaka jedan je od najvernijih muškaraca Zodijaka. Nije posesivan, ali pritom nije niti nešto naročito strastven. Često je konzervativan i krutih stavova, ali njegova ljubav i briga je neupitna. Kao roditelj je fantastičan, zbog čega se žena još više zaljubljuje u njega. Na romantiku ga treba podsticati, jer on kao veće dokaze ljubavi doživljava zajedničke planove, projekte i razgovore, a ceniće sitne dokaze ljubavi - poput jutarnje kafe i fine večere.

 

Vaga je strastven

 

Poput Blizanaca, ni pripadnik ovog znaka nije naročit "materijal za brak". Nakon ulaska u njega potrebno mu je duže vreme prilagođavanja, a u tome ga treba voditi supruga - pokazivanjem koje granice ne sme preći. Ako je i pre braka volio flert, s time će i nastaviti, ali to ga ne sprečava da i sam ne bude ljubomoran. Ipak, dobro je da ga žena povremeno draži i izaziva, to drži njegov interes. Odličan je ljubavnik i voli uvoditi novotarije u seks.

 

Škorpija je posesivan

 

Muškarac rođen u ovom znaku uverljivo je najposesivniji i najskloniji ljubomori u Zodijaku. On je vrlo strastven, a upravo to je cena koja se plaća za intenzitet osećaja kojim obasipa svoju bolju polovinu. Život sa njim može biti dramatičan i činiti se kao nadmudrivanje, pa mu treba jaka žena koja zna što želi, ali ne i ona koja će se truditi nametati svoju volju. Red svađa, red seksa, red maženja, red nežnosti - život s njim nikad nije dosadan.

 

Staroslovenski horoskop: Ko će imati dug i srećan brak, a ko će zauvek ostati sam!

 

Strelac je zahtevan

 

Ovaj muškarac je rođeni pustolov i ne može mu se zameriti što svoju energiju ne usmerava samo na brak - njega zanima još sto drugih stvari. Kao muž je posvećen porodici, ali potrebno mu je njegovo slobodno vreme. Treba mu žena koja to neće tumačiti kroz ljubomoru već će biti svesna da je voli zbog dela, a ne reči i obećanja koje on izgovara. Porodica ga menja - usmerava svoju energiju da brine o njoj, a zna biti radoholičar.

 

Jarac je "neuhvatljiv"

 

Koliko god Jarac bio tradicionalnog duha, pripadnik ovog znaka čak će se i svojoj ženi činiti ponekad neuhvatljivim zbog njegovog garda i usmerenosti na praktične i realne stvari. To je samo fasada za njegovu strastvenu prirodu, on je i velik ljubavnik koji kroz fizičke nežnosti bolje otkriva svoju ljubav nego kroz reči. Uz njega će se žena osećati sigurno, ali u svakom slučaju mu treba žena visokog samopouzdanja, jer zna biti nenamerno neugodan sa rečima.

 

Vodolija je nepredvidiv

 

Pripadnik ovog znaka oličenje je nepredvidljivosti, a koliko god vas voli on može izvoditi razne situacije u kojima će testirati odnos. Zabavan je i zanimljiv, a deca mu puno znače. Potrebna mu je žena koja ga dobro razume i prihvata njegove metode funkcioniranja koje su često drugačije od tuđih. Ako dođe u odnosu do puno zvocanja, rutine i svađa, on može uprkos ljubavi otići ako ne vidi smisao u produžavanju odnosa. Ipak, treba mu žena koja mu zna "parirati", pasivne mu dosade.

 

Loše karakteristike horoskopskih znakova: Bez filtera i laskanja!

 

Riba je odličan suprug

 

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav sveta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga to papučarom. Rado provodi vreme sa porodicom, a jedan je od onih za koje je najmanje verovatno da će prevariti. Ipak, jednak angažman traži i sa druge strane - želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne "pukne".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...