Astrologija otkriva

Venera u Raku do 7. juna: Neočekivane promene u ljubavi i porodici!

Ovo može doneti ili iznenadne ljubavne veze, zanosne, ali ne stabilne, niti trajne
Zanimljivosti
13:36h Autor:
Venera u Raku do 7. juna: Neočekivane promene u ljubavi i porodici!
Foto: Shutterstock

Kada Venera prolazi kroz znak Raka - od 6. maja do 7. juna 2015. godine, nastaju ljubavi u kojima su osećanja duboka kao reka. Ljubavi koje su pune čežnje za ostvarenjem trajne veze koja vodi ka stvaranju doma i porodičnog života, dok onima koji imaju porodice donosi više ljubavi i sreće u porodičnom životu i braku. Ovo se posebno odnosi na osobe koje imaju podznak u Ovnu ili Jarcu.

Lako se može desiti da u vreme kad Venera uđe u Raka neki od vas upoznaju osobu koja je suptilna i senzibilna, koja u očima nosi žeđ za ljubavlju. To može da bude neko ko ume da voli i ko može da vas razume ili ko želi da vam pomogne.

Može vas suptilno privući svojim tajanstvenim ili senzualnim pogledom. Osvojiće vas svojim osećanjima, svojom potrebom da vam ugodi, da vas mazi i pazi, ili da vam pripremi nešto što možda volite da jedete i to učini tako spontano i prirodno da vas raspameti.

Rimski ljubavni horoskop - Koji znak će upoznati srodnu dušu?

Venera nosi čežnju za bliskošću i ljubavnom nežnošću. Osobi koju srećete može doneti želju da vam najpre u svojoj duši napravi dom, a jednog dana da stvori sa vama porodicu i dom o kojem sanjate.

Ovo je vreme ljubavi prožete nežnošću i senzualnošću. Venera u Raku je pod uticajem Meseca i donosi promenljivu situaciju u ljubavi i porodičnom životu. Kada su tranziti Meseca povoljni, posebno u vodenim i zemljanim znacima, onda će vam u ljubavi i porodičnim odnosima biti lepo, na primer, 12. maja.

U prepodnevnim satima, kada bude bila u Ribama u trigonu, Venera će delovati izuzetno povoljno. Ista je situacija 16. i 17. maja, odnosno tokom noći od subote na nedelju. Tada će se osetiti povoljan uticaj Venere u Raku a u trigonu sa Neptunom u Ribama i Meseca u Biku koji će biti u sekstilu i sa Venerom i sa Neptunom.

Osećanja vas mogu preplaviti ili će vas lako poneti zaljubljenost kada Venera bude u trigonu sa Neptunom. To je vreme ljubavi iz snova, to je vreme kada se vole oni koji se osete kao srodne duše. Tada je važno da verujete u ljubav. Ljubavni snovi mogu postati stvarnost ako vam Venera sada pravi dobre aspekte na natalne planete. Ovo je vreme kada možete zaljubiti u nekog pored neke vode ili na nekom romantičnom mestu ili u nekog ko je daleko od vas, nekog ko vas može očarati i ispuniti najlepšim ljubavnim željama.

Horoskop za maj - Blizanci, očekujte veliki novac!

Mlad Mesec u Biku će već od 19. do 25. maja doneti mogućnost novina. Najveću mogućnost za početak nove ljubavne veze imaće osobe sa podznakom u Jarcu ili u Škopiji za nova partnerstva.

Kada je Venera u Raku, roditeljska ljubav postaje jača, ima više želje za zaštitom, više empatije, saosećanja, razumevanja, nežnosti i privrženosti drugima. Tada se bolje osećaju tuđe želje i potrebe. Tada se može voleti iskreno, privrženo – Niko ne voli kao majka! To je ona duboka, predana, nežna i stabilna ljubav koja čuva dom i porodicu, koja je trajna i neiscrpna, a pokreće kao nijedna druga sila na svetu.

U ovom periodu, dok je Venera u Raku, posvećuje se veća pažnja i ljubav svojim najmilijima i udovoljavaju njihove potrebe i ispunjavaju želje. To nesebično davanje donosi sreću. To je vreme kada se zajedno uživa, odlazi na odmor, ili na izlet, ili u prirodu, a uopšte ima više razonode, ljubavi i radosti u porodičnim odnosima.

Venera u Raku je povoljna i za uređenje doma, ulepšavanje životnog prostora. Unesite boje života u svoj dom, cveće i voće, nešto što će svojom životnošu i lepotom učiniti lepšim i udobnijim vaš intimni kutak. Za ulepšavanje je povoljan 21. maj, naročito zato što će i Mesec tada biti u Raku i omogućiti da budete više uključeni u porodična dešavanja. Tada će emocija biti u izobilju i lako se možete zaplakati, da li zbog sreće, ili tuge, izazvane nekim sećanjem iz prošlosti.

On će vam skinuti i zvezde s neba - Najbolji muž u celom zodijaku!

Ti dani 20. i 21. maj mogu da donesu povećane promene i transformacije u porodičnim i ljubavnim odnosima, jer je Venera u Raku a u opoziciji sa Plutonom u Jarcu. Tada se nešto menjati, ili završiti. Može se pojaviti ili emotivna bol, patnja, koji nas nagoni da ili nešto promenimo, ili se nečeg oslobodimo, završimo sa nečim. Ako uđete u neku tajnu vezu, ona može biti fatalna za vas.Venera u Raku je sklona da donese i takve veze, ali u ovom periodu to je izuzetno nepovoljno, jer kod nekih može da nepovoljno deluje na porodicu, ili da donese i patnju, emotivnu bol, suze kao izraz duboke tuge.Ovaj aspekt može nepovoljno delovati i na finansije izazvati neki gubitak, ako se nalazi u kućama koje se odnose na finansije (u drugoj, ili osmoj).

Venera u Raku će naići i na još jedno iskušenje pri svom prolasku kroz Raka. Ovo može doneti ili iznenadne ljubavne veze, zanosne, ali ne stabilne, niti trajne. Nekima će doneti više uznemirenosti i uzbuđenje u porodičnim odnosima,ili nedostatak bliskosti. Ponekad može usloviti i rastanke, neplanirane, iznenadne, ali ni ovo ne mora da trajno, već privremeno razdvajanje. Dobro je umiriti svoj inat, ne insistirati na sopstvenim željama ako ne želite da dođe do nepovoljnih događanja.

Venera u Raku je i plodna Venera, a zajedno sa Mesecom će pojačati plodnost kada je Mesec u Raku. Ovo je vreme kada se i više želi materinstvo, kada se bude materinska osećanja. Ako vam ova Venera pravi dobre aspekte, doživećete srećne trenutke, učvrstiti svoje odnose sa drugima i uneti više ljubavi, lepote i radosti u svoj dom.

Pogledajte u dlan - Leva šaka otkriva budućnost, desna prošlost!

Ako ste sami, biće prilike da upoznate nekoga naročito ako vam je podznak u Vodoliji, ili Ribama, ili Jarcu. To ovoga puta može da bude i upoznavanje na nekom porodičnom skupu ili čak preko roditelja, ili dolaskom nekog u vaš dom, ili boravkom pored neke vode. Prepustite se osećanjima i maštajte o ljubavi i verujete , tako ćete je i pre privući, posebno oko 16. i 17. maja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs