Maler

Loša sreća: Slavna Hurem nesrećno zaljubljena u tuđeg muškarca, dok joj karijera strmoglavo propada!

Dok hoda ruku pod ruku sa Ozaanom Guvenom, ona ipak voli drugog muškarca
Šuška se
03:14h Autor:
Foto: Profimedia

Na premijeri filma "Rana moje majke", lepa turska glumica Merjem Uzerli bila je obraz-uz-obraz sa Ozanom Guvenom, ali njena istinska ljubav se izgleda krila u publici? Ko je Alp Ozdžan, pitaju se novinari?

 

U Istanbulu je 11. marta 2016. priređena gala premijeri filma “Rana moje majke”, inače snimanog u Srbiji.

 

Iako u njemu igraju velike zvezde, poput Merjem Uzerli (Hurem), Ozana Guvena (Rustem-paša), Okana Jalabika (Ibrahim-paša), Belčim Bilgin i Bore Akaša, nepodeljena pažnja medija bila je usmerena na izvesnog Alpa Ozdžana iako je momak sedeo podalje od bine, u publici, prenosi lisa.rs

 

Koja je lepša: Ovako izgleda starija sestra slavne Hurem! (FOTO)

 

Otkud to?

 

Po pisanju turskih tabloida, a i snimcima paparaca markantni Alp i lepa Merjem Uzerli u emotivnoj su vezi koju zdušno kriju od javnosti, pa joj je partner Murat Jildirim bio paravan iza kojeg su se skrivali. Zato Alp i nije došao sa svojom dragom na svečanost, ali nije želeo ni da te večeri bude daleko od nje, pa se našao u gledalištu.

 

Alp Ozdžan nije poznato lice i mediji o njemu ništa ne znaju – šta je po profesiji, gde radi i slično, pa se čitava četa novinara bacila na istraživanje, ali zasad niko nije došao do nekog podatka, ili ga bar nije objavio.

 

Inače, prema poslednjim informacijama, film "Rana moje majke" nije privukao onoliko gledalaca koliko se očekivalo. "Snimili smo divan film. Mnogo sam srećan što sam radio sa ovakvom ekipom", rekao je Ozan Guven na otvaranju, a Merjem je dodala "Reč je o slojevitoj, snažnoj priči. Verujem da ćete biti zadovoljni".

 

Iznenađenje na oproštajnoj žurki: Hurem zaprošena u Beogradu!

 

Rad svojih kolega među prvima je pohvalio Murat Jildirim koji smatra da je to potpuno originalna priča i da u Turskoj ništa slično nije snimljeno. Ipak, prema poslednjim podacima, tokom prve nedelje film je videlo svega sto hiljada gledalaca, što je ispod očekivanja.

 

Mnogi kažu da je prošao kao serija "Kraljica noći" čija gledanost konstantno opada, pa je odlučeno da se završi sa trinaestom epizodom. Neki tu činjenicu zlurado komentarišu i neuspeh pripisuju Merjem, ali ozbiljni  TV kritičari smatraju da je problem u lošem scenariju i neadekvatnoj podeli uloga.

 

To se najviše odnosi na Murata, jer  uz njega nikako ne ide karakter koji glumi.

 

Primećeno je, takođe, da je Merjem izgubila veoma unosne reklame za firmu Elidor koja proizvodi sredstva za negu kose te očekuju da će glumica sa kćerkicom Larom uskoro da napusti Istanbul. Zauvek.

 

Stari zapis sa turskog dvora: Domaća krema sultanije Hurem za savršen ten (RECEPT)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...