Astrologija otkriva

Vladavina Strelca donosi preokrete: Čuvajte se ovih datuma!

Pred nama je dinamičan i mnogo lakši period koji će naročito odgovarati vatrenim znacima: Ovnu, Lavu i Strelcu
Zanimljivosti
08:28h Autor:
Vladavina Strelca donosi preokrete: Čuvajte se ovih datuma!
Foto: Profimedia

Od 22. novembra do 21. decembra 2015. godine Sunce je u znaku Strelca. U muškom, aktivnom znaku, promenljive prirode, kojim vlada Jupiter, a koji je sada u Devici, piše Lisa.rs.

Period koji sledi donosi nam širenje vidika, saznanja i životnih istina. Nekima i putovanja, povratak u domovinu, gde će pomoći svojoj porodici...

Plemenitost i moralnost dolaze do izražaja u periodu Strelca, kao i osećaj savesti, jer je Saturn u Strelcu. Ovo vreme će mnogima doneti promene.

Nekima će doneti odlazak u inostranstvo radi posla ili usavršavanja, drugima dolazak dragih osoba iz daleka.Ovo je vreme koje donosi više optimizma i entuzijazma, više vedrine, humora. Ovo je vreme kada će biti i više učenja, sticanja viših znanja kako za studente - tako i za sve one koji žele da prošire svoje horizonte, koji teže duhovnim saznanjima. Komunikacija je spontana, brza, dinamična posebno 29, 30. novembra i 1. decembra kada će Merkur biti u trigonu sa Uranom u Ovnu.

Veliki jesenji horoskop: Precizna prognoza za ljubav i posao do kraja godine!

Biće originalnih ideja, iznenadnih susreta, iznenadnih putovanja... Intuitivna inteligencija će biti prisutna i donosi brzo prodiranje u suštinu stvari, brilijantne, genijalne ideje i rešanja! Oduševljenja u kontaktima i novim poznanstvima. Donosi i slobodu misli.U periodu Strelca vera jača i ona je ta koja pruža nadu u bolju budućnost, ali i prilike da ostvarimo praktično koristići znanje i rad, jer je Jupiter u Devici. To će nekima doneti poboljšanje i napredak. Istina, biče i preterivanja i neumernosti u nečemu oko 12. decembra kada će Jupiter biti u kvadratu sa Suncem...

Preterani optimizam (kod nekih) ili nerelano viđenje stvari ili nedovoljno promišljenosti u postupcima, kod nekih će biti i preteranog ponosa... Period Strelca je vreme kada se više povezuje i sarađuje sa drugima koji žive daleko, u inostrostvanstu. Tada se održavaju međunardni kongresi i razne društvene i obrazovne manifestacije interenacionalnog karaktera. Tada znanje povezuje ljude širom sveta!

On će vam skinuti i zvezde s neba: Najbolji muž u celom Zodijaku!

Moral i vera sada dolaze do izražaja. Strelac je vladajući znak (koji se tiče i zakona) pa se sada mogu rešavati razni sudski sporovi. Mars je u Vagi i teži istini i pravdi! Neke neistine ili laži koje mogu biti prisutne oko 24, 25, 26. novembra kada je Merkur u kvadratu sa Neptunom biće otkrivene, nešto kasnije. Ipak, budite oprezni tih dana...

Pretrpanost obavezama, povećana savest i odgovornost će biti prisutne oko 28 i 29. novembra. Posebno će novembrski Strelčevi biti ti koji bi trebalo bolje da se organizuju i ne prihavtaju svakojake obaveze baš olako.Sa druge strane, Saturn donosi iskustva iz kojih se uči i ako ste aktivni, spremni na saradnju, pa i hrabri (u čemu će vam pomoći Mars koji pravi sekstile sa vašim Suncem) uspećete da se nosite sa terotom koji vam Saturn može doneti!

Istovremeno će Sunce u znaku Strelca biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama što donosi mogućnost zabuna, obmana ili samoobmana i skandala poslednjih dana novembra. Već oko 2 i 3. decembra biće u sekstilu sa Marsom, koji će nastojati da se kroz timski rad, saradnju, zalaže za otkrivanje istine i uspešno rešavanje problema.Ne poklanjajte svoje poverenje lako drugima poslednjih novembarskih dana i ne podležite njihovom uticaju, posebno novembarski Strelci, majski Blizanci, avgustovske Device i februarske Ribe. Saturn u kvadratu sa Neptunom preti da poljulja veru u nešto, da stvori jaz između stvarnog i onog u šta se veruje... Ipak, Neptun je u Ribama jači i vera se ne gubi tako lako, bez obzira na neke poteškoće - ona opstaje!

Određuju vašu sudbinu i buduće događaje: Tajne stepena Zodijaka!

Komunikacija sa osobama koje su udaljene, koje žive negde daleko ili dolaze iz daleka je prisutna. Biće proslava i više zabave i šale dok je Merkur u Strelcu. Sunce u Strelcu će praviti dobre aspekte prema Uranu oko 6 i 7. decembra (ili koji dan ranije) i donosi priliku za neke da prošire svoje horizonte, da pokažu više bunta, smelosti u zastupanju svojih principa, spremnosti za ulazak u izazov, avanturu ili da izađu iz svakodnevnice.

11. i 12. će mlad Mesec biti u Strelcu i on će doneti period od nedelju dana promene i novine za koje treba da budemo spremni i da u njih ovoga puta uđemo sa većom verom i optimizmom u uspešnost. Takve energije i donose uspeh, pre svega onima koji su otovreni za nova znanja, za nova duhovna iskustva, nova putovanja ili kontakte sa strancima, za nova prijateljstva.

Pred nama je dinamičan i mnogo lakši period koji će naročito odgovarati vatrenim znacima: Ovnu, Lavu i Strelcu, ili onima koji imaju podznak u ovim znacima, jer će imati više energije, optimizma i mogućnosti da se ostvare neke svoje težnje.

Astrolog: Svetlana Milenković Filipović

Zlobni horoskop bez dlake na jeziku: Lavovi, vi ste uobraženi i naporni potcenjivači!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs