Iz astro ugla

Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće plate: Da li ste među njima?

Mnogi astrolozi povezuju novac sa drugom i osmom astrološkom kućom! Evo kojim horoskopskim znakovima su zvezde posebno naklonjene po pitanju novca
Zanimljivosti 27.02.2016. - 22:53h Autor: lisa.rs
Foto: Shutterstock

Istraživanje koje je napravio sajt CareerBuilder.com pokazalo je kojim znakovima su zvezde zaista naklonjene. Analiziranjem odgovora i plata koje zarađuju pripadnici različitih horoskopskih znakova, došli su do interesantnih podudarnosti, prenosi Lisa.rs.

 

Tako se pokazalo da Bikovi, Škorpije, Lavovi i Rakovi u proseku zarađuju više od 100 hiljada dolara mesečno, što je više od bilo kog prosečnog primanja.

 

Mnogi astrolozi povezuju novac sa drugom i osmom astrološkom kućom kojom vladaju Bikovi i Škorpije, tako da ne čudi što su se ova dva znaka našla na listi najbogatijih.

 

Mnogi Bikovi pod uticajem Venera razviju prefinjeni ukus, te je luksuzan život za njih potreba koja će im stvoriti osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vredni Bikovi imaju smisla za upravljanje svojim novcem, te neće sebi dozvoliti nepotrebno rasipanje.

 

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

 

Škorpija takođe traga za udobnim životom, što im urođene sposobnosti investiranja najčešće i omoguće. Zbog moćne energije jedne Škorpije, čak i najskrivenije želje mogu postati stvarnost.

 

Lavovi žele da ih primete i poštuju i veoma često to i postižu. Njihov energični nastup je nešto što će svi zapamtiti i zbog čega će ih prosto obožavati. Ovakav društveni ugled ih često iziskuje mnogo novca jer će Lavovi ulagati velike svote kako bi finansirali svoju garderobu, poklone i raskošne večere za bliske osobe. Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje poseduje ovaj horoskopski znak će mnogim Lavovima obezbediti visoke pozicije u različitim kompanijama, te se njihovo bogatstvo često brže uvećava nego što se rasipa.

 

Požrtvovane Rakove pokreće želja da obezbede svoju porodicu i brižno urede svoj dom. Kako bi to postigli, oni će razviti svoju radnu etiku i ambiciju, te će ova želja uskoro postati stvarnost. Vredni i uspešni Rakovi će najčešće nastaviti svoj život skromno, uživajući u blaženstvima i sigurnostima koje su sebi obezbedili.

 

Početkom proleća unesite ove stvari u kuću i novac će se gomilati!

 

Sajt CareerBuilder je u svojoj studiji došao do saznanja koji horoskopski znaci uglavnom najmanje zarađuju. Na vrhu liste znakova kojima zvezde i nisu nešto naklonjene se nalaze Vodolije i Jarčevi koji u proseku zarađuju ispod 35 hilajda dolara.

 

Maštovite Vodolije često slede svoje ideale, ne pristaju na kompromis između želja i stvarnosti, a taj raskorak se uočava i na njihovom finansijskom polju. Zbog svoje želje za idelima, ovi znakovi će često pronaći posao u javnom servisu ili humanitarnom radu koji će ih činiti zadovoljnima, ali će im doneti i plate koje su nešto ispod proseka.

 

S druge strane Jarčevi teže priznanjima i ugledu u društvu, pa se često mogu naći na čelu mnogih neprofitnih organizacija. Ovo naravno ne znači da će svi Jarčevi i sve Vodolije biti potpuno neuspešne na svom finansijskom planu, jer na svetskoj sceni možemo videti i mnoge uspešne pripadnike ovih horoskopskih znakova.

 

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...