Astrologija otkriva

Mesečev horoskop do 11. januara: Ovnove čeka ispunjenje želja, Blizance novac!

Devica i Bik, Škorpije i Ribe optimistično se pripremaju za novi ciklus i osećaju da sa sebe, poput teškog kaputa, mogu skinuti svakodnevne brige
Zanimljivosti
20:06h Autor:
Mesečev horoskop do 11. januara: Ovnove čeka ispunjenje želja, Blizance novac!
Foto: Shutterstock

S drugom četvrti Meseca u Devici, morate požuriti i završiti poslove vezane za učenje, stvaranje reda u poslu, u kući, u odnosima. Važno je podsetiti se da treba pustiti nepotrebne brige na koje ne možemo uticati. Budite praktični i napravite sve što možete. Jarac, Devica i Bik u tome su posebno uspešni.

OVDE pročitajte godišnji horoskop za 2015: Lavu je pravo vreme da kaže sudbonosno Da!

Ribe, Blizanci i Strelac uznemireni su jer ne znaju kojih brojnih aktivnosti se treba da se odreknu, kako da završe poslove i smire prebrz ritam življenja. Škorpija i Rak rešiće neke složene porodične ili ljubavne odnose.

S poslednjim ovogodišnjim mladim mesecom, 22. decembra, u Jarcu, rezimiraćete doživljaje iz prethodne godine. Nemojte biti prestrogi prema sebi, budite mudri i izvucite pouke. Jarac, Rak, Vaga i Ovan osetljivi su na kritiku i mogli bi se prepustiti tužnim sećanjima.

Narodni večiti kalendar - Šta je za vas zapisano još pre 200 godina, pročitajte OVDE.

Uključite se u praznične pripreme jer će vas duh ljubavi razvedriti. Devica i Bik, Škorpije i Ribe optimistično se pripremaju za novi ciklus. Osećaju da sa sebe, poput teškog kaputa, mogu skinuti svakodnevne brige. Blizanci i Strelac će se baviti vrednostima i novcem, a Lav i Vodolija pokušaće da ponovo odmere koliko energije daju drugima.

Šta vas očekuje na ljubavnom i seksualnom planu tokom 2015, saznajte OVDE - Uzbudljiva godina je pred nama!

28. decembra, prva četvrt u Ovnu donosi uzbuđenje s kojim želimo da zakoračimo u novu godinu. Neumereni i hrabri u želji da pokrente novi krug života, treba dopustiti da vam život svojim suptilnim znakovima pokaže put.

Ovan, Lav i Strelac lako će uskladiti mogućnosti sa svojim željama. Ljubav i uspeh u poslu u središtu su njihovog zanimanja.

Vaga, Vodolija i Blizanci menjaju planove i lestvicu prioriteta, što njihove bližnje može izbaciti iz takta. Jarac i Rak, prisiljeni na kompromise, prolaze kroz nemirno razdoblje.

Početak godine 2015. godine pomalo je tajnovito razdoblje. Osećamo u sebi puno mogućnosti, ali tražimo oko sebe putokaz, lepotu, ljubav. Energija Raka ugrijaće osećanja i probuditi kreativnost. Rak, Ribe i Škorpija svesniji su svojih stvaralačkih mogućnosti koje nestrpljivo žele da ostvare.

OVDE otkrijte 7 prednosti svakog horoskopskog znaka - Upoznajte skrivene osobine bliskih ljudi!

Jarac, Ovan i Vaga promenljivog su raspoloženja. Na usluzi su drugima, ali ih ljuti kad zauzvrat ne dobiju zahvalnost i posebnu pažnju. Devica i Bik, uz podršku prijatelja, realizuju svoje stvaralačke poduhvate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs