Potpuno tačno

10 stvari koje radimo kada nas niko ne gleda: Prepoznaćete se u većini!

Ples ispred ogledala koji se usuđujemo da izvodimo samo u samoći i sigurnosti doma, kao i traženje bivših momaka na društvenim mrežama samo su neke od stvari koje nikada nećemo priznati da radimo
Zanimljivosti
04:44h Autor:
10 stvari koje radimo kada nas niko ne gleda: Prepoznaćete se u većini!
Foto: Thinkstock

U samoći i tajnosti našeg doma, bez ijednog znatiželjnog pogleda, svako može da se opusti i bude ono što zaista jeste. U samo našem vremenu možemo biti svoji, čudni, malo šašavi, šta god želimo.

Kojih to 10 stvari radimo kada niko ne gleda?

1. Uživanje u slatkom

Ko to još nije bar jednom ispred otvorenog frižidera, sa velikom kašikom ili prstima jeo iz tegle omiljeni džem ili kidao parčiće torte?

Loša vest za ljubitelej čokolade - očekuje se nestašica omiljene poslastice! Detalje saznajte OVDE.

2. Privatni ples ispred ogledala

Ima li išta lepše nego plesati kao kada vas niko ne gleda. Upravo to je većina isprobala u privatnosti svog doma. Novi plesni potez, tako "dobro" izgleda ispred velikog ogledala, a ne bi ga se postideo ni najrasplesaniji zabavljač u noćnom klubu.

3. Svađanje sa TV likovima

Razgovarate sa omiljenom tv serijom, šta više, vičete na svog omiljenog junaka koji nikako da prestane da radi neke stvari.

4. Mirisanje pazuha

"Porok" u kojem su se zasigurno svi bar ponekad pronašli - mirisanje sopstvenih izlučevina. Priznajte, bar jednom u životu ste proverili kako mirišete ispod pazuha. Doduše, ima i onih koji se ne ustručavaju to da urade i u javnosti, ali na sreću većina ipak traži neki osamljeni kutak kako bi proverila kakvo je stanje ispod pazuha.

Kojih 10 stvari muškarci rade, a nikada vam neće priznati, pročitajte OVDE!

5. Facebook "neprijatelji"

Priznajte, preko društvenih mreža ste potražili bar jednu staru ljubav, zbog koje ste venuli u srednjoj školi. I ne samo to - potražili ste možda i one manje važne frajere s kojima ste izašli možda samo dva - tri puta. A većinu ste i guglali.

6. Suze olakšanja

Ponekad ženama jednostavno treba oduška. S razlogom ili bez njega, verojatno je većina žena u samoći svog doma plakala na emotivnu scenu omiljenog filma ili pustila suzu uz pesmu koja ju je takla u srce. Glasni jecaji koji olakšavaju dušu, a niko vas ne posmatra - milina.

Neverovatne istine o suzama pročitajte OVDE - imaju efekat sedativa!

7. Ogledalce, ogledalce

Nikada nije na odmet pogledati kako nove farmerke izgledaju pozadi, kako sa strane, da li se vidi stomak i kako stoje na butinama. Odmeravanje i divljenje svojoj figuri ispred ogledala verojatno je scenario kojem često pribegavaju mnogi kad ih niko ne gleda.

8. Kako sam lepa!

Mukotrpno traženje pravog ugla za idealan selfi. Priznajte, sigurno ste probali.

OVDE otkrijte sve zamke seksi selfija - mislite da ste privlačni, a okolina da ste površni!

9. Vežbom do (ne)savršenstva

Dobar DVD sa vežbama, možda zumba, pilates, disko aerobik, nije važno, samo da ste sami i da možete da skratite sve te komplikovane pokrete. Zbog glasne muzike i vašeg skakanja verovatno su samo komšije primetile da se nešto događa, ali koga briga, ionako ne vide kako smešno izgledate dok lovite taj komplikovani pokret.

Koje su najbolje vežbe za podizanje zadnjice, pogledajte OVDE.

10. Svašta nešto

Osim ovih običnih i neobičnih stvari u osami svog doma mnogi su probali još štošta. Bez osude i pogleda javnosti. I to je njihovo pravo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs