MUŠKARCI LUDE ZA NJOM

ANA MARIJA JE NAJLEPŠA FUDBALERKA NA SVETU: Muškarci su ludi za njom, a tek da čujete šta kaže za Ronalda

Hrvatica Ana Marija Marković važi za najlepšu fudbalerku na svetu, muškarci su ludi za njom, a ona ne prestaje da privlači pažnju atraktivnim izgledom.

Zanimljivosti
20:07h Autor:
ANA MARIJA JE NAJLEPŠA FUDBALERKA NA SVETU: Muškarci su ludi za njom, a tek da čujete šta kaže za Ronalda
Najlepša fudbalerka na svetu, Foto: Printscreen Instagram/anamxrkovic

Švajcarska fudbalerka hrvatskog porekla Ana Marija Marković zapalila je društvene mreže svojim atraktivnim izgledom i očaravajučom lepotom.

Dvadesetdvogodišnja Hrvatica je iz dana u dan sve popularnija, na Instagramu je skupila preko milion pratilaca, dok broj iz dana u dan raste. Osim izgledom, ona pažnju privlači i svojim intervjuima.

U jednom od poslednjih koje je dala za nemačke medije, Ana Marija je pričala o njenom statusu kao ženi u fudbalu.

"Sviđaju mi se kada me nazivaju najlepšom fudbalerkom ili jednom od najlepših, jer me raduje kada čujem da misle da sam lepa. Ali onda su se pojavili naslovi u kojima sam opisana kao najs*ksi fudbalerka ili kao bomba. To mi se nije dopalo. Mislim da je ružno i prema meni i prema mojoj porodici. Morate da pazite šta pišete o ljudima" , rekla je ona.

Ana Marija često dodaje fotografije sa fudbala, ali isto tako i privatne, što predstavlja veliki kontrast budući da mnogi smatraju da je fudbal rezervisan za pripadnike jačeg pola.

Ističe da joj je veliki uzor hrvatski fudbaler Luka Modrić, ali da joj je omiljeni igrač Kristijano Ronaldo.

"Luka Modrić mi je definitivno veliki uzor. On je fudbaler svetske klase i predstavlja Hrvatsku, a iako ima mnogo dobrih igrača, moj omiljeni igrač je Kristijano Ronaldo jer je veoma disciplinovan", rekla je ona medijima.

Kad nije na fudbalskim terenima i u kopačkama, Ana se bavi modelingom, ali neretko ističe da se fudbalerke i njihov trud treba više da se ceni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs