neverovatno

NAJGLAMUROZNIJA POKERAŠICA U CENTRU NEVIĐENOG SKANDALA: Izgleda neodoljivo, a nije dopustila da joj ogroman uspeh OSPORE

Najlepša pokerašica na svetu pobedila je muškarca i osvojila ogroman novac!

Zanimljivosti
Autor:
NAJGLAMUROZNIJA POKERAŠICA U CENTRU NEVIĐENOG SKANDALA: Izgleda neodoljivo, a nije dopustila da joj ogroman uspeh OSPORE
Najlepša pokerašica na svetu, Foto: Printscreen Instagram / eloycabacas

U Las Vegasu, gde se nalaze najpoznatije svetske kockarnice, u Hustler kazinu dogodio se pravi pokeraški "sepktakl". Naime, Robi Džejd Li je ostavila sve prisutne bez tekta, jer je, nadmudrivši suparnika, zaradila neverovatnih 269.000 dolara! Međutim, Garneta Adelstejn smatra da je posredi prevara, a da je tajna u jednom prstenu.

Robi Džejd Li zapanjila je ljude u kazinu sa „semi-blefom“, dok stručnjaci smatraju kako se radilo o dogovoru između dvoje pokeraša, koji su imali jasan cilj - da uzmu ogromnu svotu novca zajedno. Kako se radi o profesionalnim igračima kojima novac za igru daju njihovi poslodavci, nije nemoguće da je sve bilo namešteno.

Ali, između pokeraša je došlo do nesuglasica, te je Robi vratila novac Adelstejnu rekavši kako je dobila pretnje, što je druga strana negirala. Sukob je rezultiralo njihovim ličnim nadmetanjem.

Nakon toga, ona je pozvala svog suparnika na izazov rekavši da želi okršaj „jedan na jedan“, kako bi ceo svet video „kako ga čita“. Sa druge strane, Adelstejn tvrdi kako je prevaren naočigled svi. Uz to je naglasio da je svoje sumnje potvrdio kada je detaljno pogledao snimak partije sa Robi.

Prema njegovim rečima, ova pokerašica je nosila nekakav „vibrirajući prsten“ kojim je dobijala informacije kako bi pobedila u pokeru. Iznete tvdnje još nisu potvrđene, a organizatori turnira su pokrenuli istragu, kako bi utvrdili šta se zaista dogodilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs