NAJSEKSEPILNIJI BERBERIN

SVI MOMCI HOĆE DA IM VERA SREĐUJE BRADU, JER TO RADI NA TAKO IZAZOVAN NAČIN: "Brijem ih u donjem vešu i sedim na njima"

Kara Vera je postala prava atrakcija na društvenim mrežama!

Zanimljivosti
15:35h Autor:
SVI MOMCI HOĆE DA IM VERA SREĐUJE BRADU, JER TO RADI NA TAKO IZAZOVAN NAČIN: "Brijem ih u donjem vešu i sedim na njima"
Žena iz Los Anđelesa brije muškarce na originalan način, Foto: Printscreen Instagram - karasfades

Kara Vera, koja se nedavno preselila u Las Vegas, je definitivno najneobičniji ženski berberin na svetu, jer svoj posao obavlja na vrlo specifičan način. Naime, ova seksepilna dama dočekuje mušterije u donjem vešu, a bradu im sređuje sedeći muškarcima u krilu.

Naglašava da muškarci ne mogu da odole njenom originalnom načinu brijanja, te im ni cena od 113 evra po tretmanu uopšte ne predstavlja problem. Jedan njen snimak je postao viralan i tada je njena popularnost na društvenim mrežama eksplodirala! Las Vegas se pokazao kao odlična destinacija za delatnost koju Kara obavlja, a obim posla joj se toliko povećao da postoje i lista čekanja.

- Da ovako mogu da zaradim, shvatila sam snimila takav klip sa prijateljem i objavila ga na društvenim mrežama. Snimak je postao viralan i svi su pohrlili da traže moje usluge. Odlučila sam da počnem da se oblačim u donji veš i da sedim na klijentima. Svi se zaista primereno ponašaju. Svi jako uživaju i puni su poštovanja - opisuje Kara.

Takođe, otkriva da sa lepšim polovinama svojih mušterija nije do sada imala nikakvih problema. Naprotiv, upravo one najčešće rezervišu termin svojim momcima.

- Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Često mi traže čak i da dođem i na njihova venčanja - rekla je ova zanimljiva devojka.

Cene se kreću od oko 100 evra za osnovnu frizure ili brade, a naplaćuje više ako usluga uključuje skidanje i masažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs