ŠOKANTNA PRIČA!

SESTRE OD POLA TONE KOJE SU UTEHU PORNAŠLE U HRANI: Jedna ostvarila san, druga se bori za život! (VIDEO)

Godinama se bore sa ogromnim viškom kilograma, postale atrakcija u Americi

Zanimljivosti
21:37h Autor:
SESTRE OD POLA TONE KOJE SU UTEHU PORNAŠLE U HRANI: Jedna ostvarila san, druga se bori za život! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Svenky

Ejmi i Tami Slejton trenutno su jedne od najkontroverznijih rijaliti zvezda u Americi. Pre nekoliko godina su sestre pokrenule sopstveni šou, do sada su prikazane tri sezone, a gledanost je bila milionska. Zajedno su imale oko pola tone kilograma!

Rođene su u Indijiani, a tokom detinjstva su se preselile u Kentaki. Tamo su provele većinu svog detinjstva, koje im nije bilo baš bajkovito. Potiču iz vrlo siromašne porodice. Njihova mama je radila, čak, tri posla, kako bi im omogućila osnovne stvari za život. Zbog toga nije imala dovoljno vremena da se posveti svojoj deci, što je dovelo do nastanka brojnih problema. Sve je bilo pod kontrolm, dok je o njima brinula baka. Međutim, kada je ona preminula, počinju poteškoće. Kako je njihova majka mnogo radila, one su bile prepuštne sebi. Utehu su pronašle u hrani i počele su da stiču veoma loše navike. A kilogrami su se samo gomilali.

Sestre su bile stalno zajedno, a 2014. godine su pokrenule svoj kanal na Jutjubu, gde su objavljivale kratke video zapise iz svog života. Brzo su stekle popularnost na toj društvenoj mreži. Tako ih je i primetila američka televizija, koja im je ponudila da pokrenuo svoj rijaliti šou.

Ejmi je imala veliku želju da smrša, jer je htela da osnuje porodicu sa svojim suprugom. Takođe, želela je da motiviše i svoju sestru, kao i braću, da smršaju.

Rijaliti je počeo da se prikazuje 2020. godine. Zajednički cilj Ejmi i Temi da izgube težinu nije uvek bio ostvaren u "1000-lb Sisters". U prvoj sezoni Ejmi i Tami su se složile da se bore protiv zavisnosti od hrane i da bi trebalo da izgube dovoljno kilograma, kako bi se kvalifikovale za barijatrijsku hirurgiju. I do kraja 1. sezone Ejmi je dokazala da ima sve što je potrebno da preokrene svoj život, kada se njen lekar složio da je smršala dovoljno da se podvrgne barijatrijskoj operaciji. Tami, s druge strane, nije uspela da napravi značajan napredak, pa joj je uskraćena mogućnost da se podvrgne barijatrijskoj operaciji. Nažalost, ovo je bio samo početak turbulentnih napora da sestre izgube težinu.

Odlična zarada

Od tog programa su dobro zaradile. Uticaj društvenih mreža, popularnost i novac su pozitivno uticale na Ejmi, koja je uspela da ostavri svoje želje i prošitli porodicu. Takođe, i njihova dva brata su uspela da drastično smanje kilažu, dok se Tami trenutno suočava sa ozbiljnoim zdravstvenim porblemima. Lekari su joj rekli da, ako nastavi tako, može da umre za 5 godina.

Borba Tami sa kilogramima

U jedom momentu uspela je da smrša 45 kg, ali je tada odlučila da odustane od rehabilitacije. Bilo je potrebno da smrša još 18 kg, kako bi mogla da se operiše. Međutim, vratila je 23 kilograma za samo mesec dana.

Osim toga, njeno ponašanje prema porodici je bilo potpuno neprimereno. Prema svojoj sestri i braći se ponašala bezobazno i bahato.

Jela je ogromne količine pice, pila gazrana pića, još je imala i svog koktel majstora. Porodoicu je to veoma razljutilo, uslovili su je da mora da ide na rehabilitaciju ili će prekinuti svaki kontakt sa njom. Baš tada se se desila katastrofalna stvar.

Posle samo jednog dana na rehabilitaciji, njeno telo je reklo dosta, prestala je da diše! Leakri su je stavili u indukovanu komu, kako bi sprečili oštećena na mozgu. Uz napore doktora, Tami je ponovo svesna, shavtila je da je to poslednja opomena za nju.

Urađena joj je traheotomija, kako bi mogla da diše. Trenutno se nalazi na rehabilitaciji, konačno se posvetila skidanju svih onih kilograma viška.

Dobre i loše strane glume u hit seriji

Iako gluma u ​​hit rijaliti seriji ima svoje prednosti, kao što je plata koja pomaže Ejmi da izdržava svoju porodicu, a Tami da plaća svoje medicinske račune, poslednje tri godine u "1000-lb Sisters" nesumnjivo su imale visoku cenu. Ejmi i Temini sledbenici misle da bi još jedna godina sestara od pola tone samo stvorila više problema u njihovim životima. Smatraju da bi bilo dobro da se povuku sa malih ekrana i posvete se sebi i svom zdravlju.

Nuspojava rijalitija

Nesrećna nuspojava glume u rijaliti seriji su reakcije obožavatelja na kontroverzne glumce poput Tami. Iako Tami Slejton ima strast prema društvenim medijima, sestra Slejton redovno dobija osuđujuće poruke od publike. Iako je Tami možda zaradila kritike zbog načina na koji se ophodi prema svojoj braći i sestrama, većina mržnje koju dobija na Instagramu i Tik Toku je isključivo štetna, jer cilja na njen izgled. Uprkos užasnim porukama koje Tami prima, njen aktivni odnos sa svojim pratiocima, dok se oporavlja na rehabilitaciji, pokazuje da bi rijaliti zvezda mogla biti zarobljena u toksičnoj vezi sa bazom obožavatelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs