obavezno POLEDAJTE

4 NOVE NAVIKE RIZ VITERSPUN KOJE MENJAJU ŽIVOT: Malim koracima do velikih promena! (VIDEO)

Riz Viterspun je potpuna inspiracija. Svojim veselim stavom i osmehom, glumica koju smo upoznali kao Pravnu plavušu, iznova sa svojim pratiocima deli razne trikove koje i sama sledi u svakodnevnom životu.

Zanimljivosti
Autor:
4 NOVE NAVIKE RIZ VITERSPUN KOJE MENJAJU ŽIVOT: Malim koracima do velikih promena! (VIDEO)
Riz Viterspun, Foto: Profimedia

Jednom prilikom podelila je recept za svoj zeleni smuti, drugom za povoljno 2-u-1 sredstvo za čišćenje lica, zaslužno za njen savršen ten. No, na njenom profilu imamo mogućnost da vidimo kako vežba razne joga poze sa svojim psom ili preporučuje nove naslove putem svog književnog kluba. Glumica je nedavno otkrila svoje ciljeve za naredni period, kako bi probudila i promovisala proaktivniji stav kod svojih fanova.

Riz nije krila da se nakon čitanja knjige Atomske navike Džejmsa Klira njena perspektiva promenila te je odlučila da uvede i poboljša neke svoje obrasce ponašanja, a samim tim i kvalitet života.

Mogli bismo ovo nazvati malim novogodišnjim odlukama. Glumica je izvukla poruku da kada želimo da promenimo svoje živote, imamo sklonost da menjamo sve, a to ne mora da bude slučaj. Autor potvrđuje da se malim koracima u svakodnevnom životu ta promena može postići na mnogo progresivniji i svesniji način.

Riz nam je svojom objavom dala lep primer podelivši svoje četiri nove navike.

U redovima koji slede navešćemo na šta nas to ova dama podstiče.

1. Započnite dan ispijanjem velike čaše vode.

2. Izađite napolje ili se sunčajte deset minuta ujutro, prema preporuci neuronaučnika Endrua Hubermana.

3. Odvojite pola sata do sat dnevno za čitanje, bez ikakvog ometanja.

4. Idite u krevet oko deset uveče. Međutim, potrebno je izbegavati gledanje televizije, kako bi odmor zaista trajao oko osam sati.

Da li ste spremni da pročitano spovedete u delo?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs