astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUN: Promene na ljubavnom polju bi mogle da vam donesu uzbuđenje i radost!

Bikove čeka novi poslovni razgovor, Vage će upoznati zanimljivu osobu, povoljan je period za brak za Ribe

Zanimljivosti
07:21h Autor:

OVAN

Ukazuje vam se prilika da dođete do novog poslovnog kontakta koji će vam biti veoma značajan za budućnost. Odlično poznajete voljenu osobu i umete da prepoznate kada vam nešto prećutkuje. Nema problema sa zdravljem.

BIK

U ovoj fazi možete da očekujete novi poslovni razgovor koji će za vas biti značajan. Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom i imate utisak da ne znate šta od nje možete da očekujete. Problemi sa vidom.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana ćete prilično biti opterećeni poslovnim dešavanjima i obavezama. Iako vam se čini da osoba do koje vam je stalo govori istinu, postoje glasine koje govore drugačije. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

RAK

Danas veći deo posla stoji na vama, moguće je da nećete baš dobiti pomoć koju sada očekujete... Niste još spremni za nova ljubavna poznanstva, jer još uvek gajite osećanja prema bivšem partneru. Problemi sa zglobovima.

LAV

Ako ste očekivali neka važna dešavanja na poslu danas, možete da budete razočarani jer većih promena neće biti. Vaš odnos sa voljenom osobom dolazi do tačke ključanja u kojoj su mogući sve veći konflikti. Problemi sa zubima.

DEVICA

Prihvatićete novu ponudu za posao i na taj način rešiti probleme koje ste imali od pre. U nedoumici ste po pitanju vaše veze ili braka. Ponekad vam se čini da ta priča jednostavno nema perspektivu. Izbegavajte sve poroke.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUN:  2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUN: 2021foto: Shutterstock

VAGA

Vaše odluke vezane za posao će biti ponovo preispitane. Moguće je da ste imali pogrešnu procenu. Danas ćete upoznati zanimljivu osobu koja će na vas ostaviti dobar utisak. Mogući su problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Danas je dobar dan ako planirate da se pozabavite organizacijom ili planiranjem posla u budućnosti. Promene na ljubavnom polju bi mogle da vam donesu uzbuđenje i novu radost u život. Mogući su problemi zbog ukočenosti.

STRELAC

Poslovna saradnja koja vas očekuje može da bude jako dobra za vas. Očekuje vas povoljan period. Brak bi mogao da vam upadne u krizu ako ne budete pokazali dovoljno razumevanja ka voljenoj osobi. Proverite krvnu sliku.

JARAC

Trudite se da ostvarite dobre poslovne rezultate i dajete svoj maksimum na ovom polju, kao i uvek. Posle dužeg vremena možete da očekujete poznanstvo koje će u vama probuditi nadu da prava ljubav postoji. Problemi sa kožom.

VODOLIJA

Moguće je da se bavite glasinama i tračevima koje nisu sasvim tačne. Nemojte da verujete u sve što čujete. Moguća su nova poznanstva kod vas u narednom periodu. Fokusirajte se na polje ljubavi. Problemi sa sinusima.

RIBE

Danas ćete biti spremni na drastičnije poslovne promene koji vam mogu doneti napredak. Možete da očekujete važne odluke sa voljenom osobom. Povoljan je period za brak ili zajednički život. Povedite računa o zubima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs