ASTROLOGIJA OTKRIVA

OVO SU NAJNAPORNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Tvrdoglavi do besvesti, uvereni da su uvek u pravu!

Sigurno ste kroz život sreli osobe koje uvek misle da su u pravu, čak i onda kada "debelo" greše. Sigurno su bili rođeni u jednom od ova 3 horoskopska znaka

Zanimljivosti
16:40h Autor:
OVO SU NAJNAPORNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Tvrdoglavi do besvesti, uvereni da su uvek u pravu!
Foto: Shutterstock

Ovi horoskopski znakovi imaju tendenciju da nameću svoje mišljenje, često pokreću rasprave, a ne popuštaju dok ne priznate da su bolji od vas. Sa njima je bolje ni ne započinjati teške razgovore, jer ćete sigurno izgubiti živce vrlo brzo.

Devica

Device su pod vladavinom Merkura, planete intelekta i informacija. Uvek iznose intrigantne činjenice i obasipaju vas svojom duhovitošću. Da, oni možda jesu gosti za poželeti kada je reč o druženju, međutim ako se s njima upustite u dubokoumne razgovore, zažalićete.

One vole sve da kontrolišu, pa i sam tok rasprave, a nikad neće dozvoliti da završe kao gubitnici u nekoj raspravi. One vole da daju savete i jednostavno uživaju kada su u centru pažnje.

umetnički portret, Horoskop, Portret, Devojka
foto: Shuterstock

Lav

Ponosnim Lavovima jedina stvar koja je gora od greške je priznanje da greše.

Lavovi vole da se zabavljaju, vole da dokazuju svoje talente drugima, a najviše od svega vole da dominiraju u razgovoru i da budu u pravu.

Kada Lav priča, on želi punu pažnju, njegovo mišljenje se mora čuti i uvek mora biti kako on kaže. Druga opcija, ako njega pitate, ne postoji.

Vodolija

Kada razgovarate sa Vodolijama, spremite se za puno pitanja i podpitanja. Oni vole da znaju sve do detalja, da budu upućeni u celu situaciju, ali i da daju "završu reč". Oni vole da pomognu drugima, ali izuzetno cene kada im sagovornik potvrdi da su u pravu i da usvaja njihov savet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs