ASTROLOGIJA

BIK ŠTO OBEĆA TO I ISPUNI, VAGA JE TU KAD JE TEŠKO, LAV DAJE ŠAKOM I KAPOM: Sve vrline horoskopskih znakova!

Svaki znak Zodijaka ima neke prednosti i vrline po kojima je jedinstven. Pročitajte i recite nam da li se slažete sa rečima astrologa...

Zanimljivosti
21:59h Autor:
BIK ŠTO OBEĆA TO I ISPUNI, VAGA JE TU KAD JE TEŠKO, LAV DAJE ŠAKOM I KAPOM: Sve vrline horoskopskih znakova!
Foto: Shuterstock

Prema rečima astrologa, ovo su vrline horoskopskih znakova, svakog ponaosob:

Ovan

Upustiće se u nepoznato sledeći uzrečicu "Ko ne riskira, taj ne profitira". Nagon prema pobedi mu je u krvi. Voli da se takmiči, a dobru konkurenciju će uvek toplo da pozdravi. Samopouzdanje mu omogućuje da jasno izgovara svoje stavove i bori se za svoja prava.

On ne čeka, nema strpljenja za to. Čini sve što je potrebno kako bi stigao do uspeha.

Bik

Na njega možete da se oslonite. Kad nešto obeća, to će i ispuniti. Neće vas držati u neizvesnosti. Bikovi znaju da prepoznaju vrednost u stvarima i osobama. Čuvaju i cene ono što im je bitno.

On je velika maza Zodijaka, iako to retko pokazuje. Potrebni su mi dodiri i zagrljaji.

Stoji iza svojih odluka i stavova. Istrajan je, ne izdaje lako sebe, pa ni druge. Uživa u dobroj hrani, finom vinu, komforu i seksu.

Blizanci

Nema toga što on ne zna zanimljivo ili duhovito da ispriča. Odlično se se nosi s promenama. Prihvatiće različite stavove i mišljenja.

O svemu znaju ponešto, mnogo toga ih zanima. Rado će čuti i dobar trač, ali i usvajati i korisne informacije. On ne može sam. Uvek je okružen prijateljima. Voli dobar provod, putovanja i inteligentne osobe. Što misli, to i priča. Lako pušta neznance u svoj život. Nije mu problem da priča o sebi i svojim slabim stranama.

Rak

Kad vas pusti blizu svog srca, nežnost će vam pokazati toplim pogledom, zagrljajima i iskrenim rečima. Utešiće vas kad vam je teško. Zagrliće vas kad ste usamljeni. Njegova toplina je bezgranična i duboka. Zato i ima oklop kojim ranjivost štiti od izazova i spoljašnjih opasnosti.

Rak će naslutiti i ono što nije izgovoreno. Predosetiće promene koje dolaze. Prepoznaće laž. Kad vam je Rak dostupan i uvek na raspolaganju, znajte da vas voli. Radije će sebi uskratiti nego vas oštetiti.

Lav

Kada nešto želi da posetigne, on ne gubi vreme, nego hrabro kreće u akciju i ne odustaje dok to i ne dobije.

Naklonost će vam pokazati poklonima. Rado časti prijatelje, deli s drugima ono što ima.

Pun je oduševljenja i zanosa. Lako će vas zadiviti svojim vrlinama, ali i biti zadivljen tuđim karakteristikama.

On uživa u večernjim provodima i druženju s prijateljima. Duhovit je i ako to odluči, nasmijaće vas do suza. Ima nešto u tome kako se kreće, kako zrači. Lavovi često imaju onaj neodoljivi faktor X, koji ih izdvaja iz gomile.

Devica

Deluje planski, ne podnosi stihiju i haos. Njena organizovanost često je ključna za poslovni uspeh.

U njenu stanu svaka je stvar na svomu mestu. Voli tačnost, važni su joj detalji, uredna je i sve obavlja u zadatom roku. Ima poseban talenat da svaku situaciju isplanira do najsitnijih detalja i potom shvati uzrok onome što se događa.

Vrlo je vredna i odgovorna u poslu. Poslodavci je cene zbog njene predanosti radu.

Ne podnosi površnost. Ponekad joj treba za nešto više vremena, ali će zato rezultati njenog rada dobiti najbolju ocenu.

Vaga

Nema većeg šarmera u Zodijaku od Vage. Njen osmeh, gestikulacija, ‘slučajan’ dodir, naprosto su neodoljivi.

Ceni skladne odnose s drugima. Za pruženu uslugu zahvaliće vam se znakom pažnje, i sama pomoći kad može.

Veliki je borac za pravdu. U ovom znaku ima puno advokata i pravnika. Vagina deviza je – svakom prema zasluzi.

Niko nema tako istančan ukus za lepotu kao ona. Uvek je posebno doterana, namirisana, a stan besprekorno sređen. Vaga je taktična, pazi što govori da vas ne povredi. Izbegava svađe, naginje kompromisu i traži mirna rešenja.

Škorpija

On nije samo strastven u krevetu, nego u svemu što je u prvoj zoni njegova interesa. Strast je njegovo pogonsko gorivo.

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegova energija motiviše. Teško mu je reći ‘ne’.

Sposoban je da izdrži i najveće napore. Što je rizik veći, njemu je zanimljivije. Kod njega nema zlatne sredine. Ili je ili nije.

Strelac

Što mu je na umu, to je i na drumu. On govori što misli, ne podnosi laži, igre i tajne. Voli da putuje, odlazi na mesta na kojima nikad pre nije bio, upušta se u situacije koje su pune uzbuđenja i rizika.

Ceni svoju slobodu, ali je pruža i drugima. Ne voli da zavisi od drugih.

‘Živim i puštam druge da žive’, njegova je omiljena uzrečica.

Puno ulaže u svoje znanje i obrazovanje. Pomno istražuje teme od posebnog interesa. Čita, školuje se, surfa internetom... Lako ga je voleti jer je usmeren na pozitivnu stranu života. Videtće ono dobro u svemu i okrenuće leđa negativnim ljudima.

Jarac

Ono što preuzme na sebe, to će i da obavi. Svojim delima uliiva osećaj sigurnosti i pouzdanosti.

Posao i karijera su njegova područja dokazivanja i tu uglavnom stremi najvišim pozicijama. Penje se polako, ali sigurno. Puno toga shvata ozbiljno, nema vremena za površne razgovore i nebitne stvari. Zna svoje prioritete i posvećen im je u potpunosti. Rođen je za vodeće uloge. On je glava porodice, ali i direktor, menadžer, voditelj.

Zna da organizuje i vodi posao. Kada ga nešto interesuje, potpuno se posvećuje toj priči. Cilj je da plan sprovede u delo.

Vodolija

Rado krši pravila i životni mu je cilj biti slobodan u svakom pogledu.

Njegov svet ideja nešto je najdragocenije što pojeduje. On veruje da je moguće i dokazaće da je tome tako.

Rado se povezuje s ljudima s kojima deli slične interese. Voli biti prvi među jednakima. Sve što čini, čini na svoj način i pritom ne mari što drugi misle o tome. Napredno razmišlja, pliva protiv struje. Ima vrlo jake stavove koje ne menja lako. Uveren je u svoju istinu i bori se za nju. Sledi svoje ideje i ostvaruje svoje snove.

Ribe

Treba li vam rame za plakanje, obratite se Ribi. Neće vam deliti savete, slušaće vas i biti tu za vas. Vrlo je maštovita, talentovana za umetnost, ni iz čega će stvoriti nešto, pronaći neobična rešenja za obične probleme.

Ima dobro srce. Pomoći će slabima i nemoćnima. U ljudima vidi ono najbolje. Bitna joj je dobrobit onih koje vole. Odreći će se sopstvenih interesa, da bi drugome pružila podršku i pomoć. Niko budan ne sanja tako romantične snove kao pripadnik ovog znaka. Sanja o idealnoj ljubavi u kojoj je voljen i voli do kraja života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs