obavezno pročitajte

OSTVARITE SVE ŽELJE: Šta svaki horoskopski znak treba da manifestuje za mlad Mesec!

Nadolazeći mlad Mesec se odvija u Biku koji predstavlja svu plodnost ovog sveta i sposobnost materijalizacije. Stvari se transformišu iz ideje u delo. Sve što naša duša poželi, sada može da ostvari.

Zanimljivosti
19:27h Autor:
OSTVARITE SVE ŽELJE: Šta svaki horoskopski znak treba da manifestuje za mlad Mesec!
Foto: Shutterstock

Jedanaestog maja u 21.00 časova svedočimo poslednjem mladom Mesecu pred sezonu pomračenja. Faza mladog Meseca je poznata kao idealana za manifestaciju, dok je period pomračenja izuzetno nepovoljan za ezoterične pohode. Nadolazeći mlad Mesec se odvija u Biku koji predstavlja svu plodnost ovog sveta i sposobnost materijalizacije. Stvari se transformišu iz ideje u delo. Sve što naša duša poželi, sada može da ostvari.

Sa druge strane, period pomračenja će se odvijati paralelno sa retrogradnim Merkurom. Taj tranzit, iako nije opasan po život, na kolektivnom planu ekstremno otežava planove i komunikaciju, zato što je Merkur retrogradan u znaku Blizanaca. Znamo da nam dolazi težak period, stoga je obavezno iskoristiti mlad Mesec za sve što nam je potrebno ovog proleća.

Najbolje je da prvo pročitate savete za svoj podznak, pa onda znak (Sunce) i natalni Mesec pre nego što odredite nameru za manifestovanje. Vodite se znakom čija poruka najviše rezonuje sa vašim potrebama. Možete manifestovati i više stvari odjednom.

Odmah pred mlad Mesec, devetog maja Venera ulazi u sazveđe Blizanaca. Venera u Blizancima donosi potpuno novu energiju. Moramo uzeti u obzir njeno kretanje kada manfestujemo. Venera u Blizancima voli flert, površne i duboke razgovore, kratka putovanja, kvalitetna kola i dobru knjigu. Venera u Blizancima je sofisticirana, ima lepu reč za svakoga i omiljena je u komšiluku. Venera u Blizancima ljubav nalazi iza čoška. Ona je sušta suprotnost Venere u Biku koja nas je navikla na komfor. Ona kaže - diži zadnjicu!

Ključni datumi:

  • 04.05. Merkur ulazi u Blizance
  • 09.05. Venera ulazi u Blizance
  • 11.05. Mlad Mesec u Biku

Ovan

Ovnovi su uboli astrološku premiju. Venera u Blizancima tranzitira vašom trećom kućom u trenutku mladog Meseca. To znači da apsolutno morate manifestovati nova dešavanja u sferi komunikacija. Prizovite nove poruke, razgovore i razmenu ideja koje priželjkujete. Za Ovnove koji rade u komunikacijama, odnosima s javnošću, marketingu i medijima ovo je odličan momenat za razvoj karijere. Kardinalni Ovnovi najbolje manifestuju kada koriste vatru, zato upalite sveću i zamislite želju!

Bik

Srećan lunarni povratak dragi Bikovi! Mlad Mesec se odvija u vašem znaku, dok Venera tranzitira drugom kućom vrednosti, imovine i zarade. Bikovi su prirodni vladari druge kuće, pa su se zvezdice poklopile na jako zanimljiv način i omogućile da manifestujete nove izvore prihoda, bonuse i povišice. Za fiksne Bikove preporučujem vision board kao tehniku manifestacije. Uz pomoć časopisa i makaza napravite kolaž svega što priželjkujete. Taj kolaž okačite na mesto u stanu koje svakodnevno gledate.

Blizanci

Sve što se na ljubavnom planu odlagalo sada može da krene. Venera prelazi preko podznaka i ulazi u prvu kuću na široka vrata. Prethodni mesec, dok je tranzitirala dvanaestom kućom sigurno nije bilo značajnih pomaka u ljubavi, ali sada se stvari menjaju za 180 stepeni, a uz malo manifestovanja može biti mnogo uživanja. Iz neba pa u rebra! Manifestujte nove ljubavi, vraćanje starih simpatija, mnogo flerta i romanse. Tranzit Venere preko ascendenta donosi i fizičko prolepšavanje. Manifestujte sebe onako kako biste želeli da izgledate. Za Blizance uvek preporučujem tehniku pisanja za najbolje rezultate. U omiljeni planer ispiši sve što želiš da ostvariš. Piši u sadašnjem vremenu kao da to što prizivaš već postoji.

Rak

Dok Venera tranzitira dvanaestom kućom potrebna je promena paradigme. Sa ljubavnih odnosa, fokus ide ka vama. Aktiviraju se teme podsvesti, trauma i strahova. Ovo nije vreme da prizovete nekog dečka ili posao, nego da izlečite sebe. Ovo je vreme za isceljenje i sasvim novi početak. Rad na sebi nije lak zadatak, ali se bojim da nemate drugog izbora. Manifestujte fizičko zdravlje i duhovni mir. Intuitivnim Rakovima nisu potrebna pomoćna sredstva, stoga preporučujem tehniku vizualizacije za manifestovanje.

Lav

Dok Venera tranzitira jedanaestim poljem društva, Lavovi imaju mogućnost da žive svoj san. Ovo je sjajna prilika da se istaknete, uživate u popularnosti i stvarate neverovatna poznanstva. Manifestujte kontakte koji su vam potrebni za ostvarenje dugoročnih planova. Jer znate Lavovi, jedanaesta kuća ne predstavlja samo društvo, ona se odnosi i na životne želje. Kako zamišljate svoj život iz snova? Mlad Mesec je ključan momenat za pokretanje najvećih vizija. Ovo nije vreme za skromnost. Univerzum je neograničen u izobilju. Vatrenom znaku odgovara vatrena tehnika manifestacije, zato pripremi sveće jarkih boja za sve što planiraš da ostvariš.

Devica

Vreme je da svetu pokažete sve što se krije u vašoj glavi. Device će najviše profitirati ukoliko javno predstave svoje ideje i sposobnosti. Dok Venera tranzitira desetom kućom reputacije i slave, savetujem da manifestujete sve što želite da ozvaničite. Kulminacija Venere je sjajna prilika za veridbe, venčanja, krštenja i slične ceremonije uspeha i sreće. Metodične Device najbolje manifestuju kada se služe pisanjem. Merkurijanski tipovi uvek znaju kako da se izraze, zato olovka u ruke i nema brige.

Vaga

Venera tranzitira kroz vaše deveto polje tokom mladog Meseca. Jasno je ko dan da Vage treba da manifestuju daleka putovanja i akademske ciljeve. Diplome, prijemni ispiti i slični uspesi u sferi obrazovanja su idealni predmet manifestovanja. Ukoliko nemate više akademske ciljeve, onda prizovite avanturu daleko od mesta rođenja. Vage su vizuelna bića sa superiornim osećajem za estetiku. Zato vama preporčujem manifestovanje pomoću vision boarda. Igrajte se temperama, flomasterima, makazama i časopisima za najbolje rezultate.

Škorpija

Tokom mladog Meseca vam Venera prolazi kroz osmo polje. Škorpija je prirodni vladar ovog polja seksa, smrti i transformacije. Venera se na vašem terenu ne snalazi najbolje, pa je neophodan dodatni oprez. Izbegavajte ljubavne tajne i afere. Umesto toga manifestujte uzbudljiv seksualni život i nove avanture. Najbolji i najlakši način da Škorpija manifestuje je pomoću seks magije, odnosno orgazma. Svoju nameru pošaljite u univerzum kroz eksploziju seksualne energije. Ne može da vas ne čuje.

Strelac

Strelčevi očekuju uspeh u sferi braka, trgovine i javnosti kada Venera tranzitira sedmim poljem. Politička, poslovna i ljubavna partnerstva ulaze u prvi plan. Mlad Mesec je pravi trenutak da manifestujete uspeh u dvoje. Sada je moguća i finalna pobeda javnih neprijatelja i kritičara. Sezona pomračenja će imati intenzivan uticaj na vaš znak, zato je neophodna dobra priprema u ovom periodu. Kao tehniku manifestovanja preporučujem da u narednim danima na papir ispišete sve što vam je neophodno. Na veče mladog Meseca pošaljite poruku u univerzum tako što ćete spaliti taj papir i pepeo baciti kroz prozor.

Jarac

Svakodnevnica preti da vas proguta. Preokrenite situaciju dok Venera tranzitira šestim poljem rutine, zdravlja i radnog mesta. Mlad Mesec u Biku vas povoljno aspektuje i omogućava manifestaciju svega što vam treba u narednom periodu. Fokusirajte se na zdravlje, stabilnost na poslu i finansijskom planu. Sada je trenutak da zaštitite svoju zaradu i zdravlje. Preporučujem svakodnevno ponavljanje ili pisanje afirmacija. Na ovaj način ispunjavate simboliku šestog polja, odnosno rutine.

Vodolija

Vodolijama se nebo nasmešilo jer Venera tranzitira njihovom petom kućom tokom mladog Meseca. Peta kuća se u astrologiji takođe zove polje Venerine radosti. Ovo je trenutak u kom se treba fokusirati na ljubavne prilike. Ako želite prinovu ovo je idealno vreme da manifestujete trudnoću i bebu. Nova romantična poznanstva ili jačanje postojeće ljubavi su prioritet. Za inovativne Vodolije nisu klasične tehnike manifestovanja. Probajte da svoju želju zamislite i predstavite kao simbol. Taj simbol možete nacrtati na ogledalu na veče mladog Meseca. Obrišite ga kada se želja ostvari.

Ribe

Tranzit Venere kroz četvrto polje donosi uživanje i sreću sa porodicom, ali vas ubrzo čekaju troškovi i druge odgovornosti. Da ne biste žrtvovali porodični i lični mir, manifestujte finansijski uspeh i nove poslovne prilike. Ne preporučujem putovanja osim ako nije vraćanje na mesto rođenja. Glavni fokus treba da bude stabilnost prihoda. Ribe su prirodno povezane sa univerzumom i lako kanališu svoje namere. Zato vam preporučujem tehniku vizualizacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs