ASTROLOG OTKRIVA

NA NJIHOV ŠARM NIKO NE OSTAJE RAVNODUŠAN: Najveće zavodnice rađaju se u ovom horoskopskom znaku!

Dovoljno je samo da vas pogledaju i vi ste "gotovi"

 

Zanimljivosti
16:09h Autor:
Foto: Shutterstock

Smatra se da su pripadnice ovog znaka vrlo lepe, ljubazne i nežne, ali pre svega jako zabavne, duhovite i avanturističkog duha. One šire pozitivnu energiju i svi ih vide na isti način kao dosta dopadljive osobe, koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome prvi put, piše Glossy.rs 

To je žena rođena u znaku Blizanaca!

Žena Blizanac je izuzetno pametna i ima sposobnost da diskutuje o svakoj temi, bilo da je to – politika, religija, putovanja. Ona je radoznala, podsticajna i provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju.

Odlične su u komunikaciji i imaju naglašenu moć ubeđivanja, pa su dobre advokatice, novinarke, profesorke i u svim poslovima koje imaju veze sa medijima, marketingom i prodajom. Misli im brzo lete. Žena u ovom znaku je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Žena Blizanac voli da diskutuje, prikuplja ideje i informacije.

Njen vladar je Merkur - ona je intelektualac i njeni pogledi na svet su originalni i izuzetni. Astrolozi smatraju da se u njima nalaze dve osobe - jedna koja je ambiciozna i druga koja je nežna i autentična.

Neke od žena rođenih u ovom znaku su: Nikol Kidman, Natali Portman, Anđelina Džoli, Merlin Monro, Kajli Minog...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...