Astrologija otkriva

DEVICA GUNĐA DO BESVESTI, ŠKORPIJA OPSEDNUTA, LAV UBEĐEN DA JE IZNAD SVIH OSTALIH:Najgora osobina svakog znaka Zodijaka!

Koja je vaša?

Lifestyle
11:44h Autor:
DEVICA GUNĐA DO BESVESTI, ŠKORPIJA OPSEDNUTA, LAV UBEĐEN DA JE IZNAD SVIH OSTALIH:Najgora osobina svakog znaka Zodijaka!
Foto: Shutterstock

Svi horoskopski znaci imaju jednu iritantnu osobinu ličnosti. Koja je vaša?

Ovan - gazi sve na putu ka vođstvu

Bez obzira na situaciju, Ovan uvek sebe imenuje za glavnog, izdajući naređenja i govoreći svima okolo šta da rade.

Bik - beskompromisan

Bik je navikao da stvari radi na svoj način, bez drugih opcija. Oni ne menjaju svoje mišljenje i stav i zatvoreni su za pregovore.

Blizanci - površnost

Blizanci mogu biti prilično površni, čineći da se drugi osećaju potcenjeno. Ljudi čak mogu imati osećaj da im Blizanci uopšte nisu toliko dobri prijatelji kao što su izgledali ranije.

Rak - preterano emotivan

Činjenica da Rak neprestano pokazuje tendenciju prekomerne emocionalnosti i preteranog odgovora na ono što se dešava ne samo da je vrlo dosadna, već i nervira.

Lav - superiornost

Lavovi, posebno muškarci, sebe smatraju kraljevima. Pa čak i ako ste njegova kraljica, on vam i dalje daje do znanja da ste samo broj 2.

Devojka, Portret
foto: Shutterstock

Devica - gunđanje i zanovetanje

Device mogu beskrajno da cmizdre i žale se. I često to nije zbog činjenice da se dogodilo nešto loše, već zbog činjenice da iskoriste trenutnu situaciju u svoju korist.

Vaga - neodlučnost

Vaga se toliko trudi da udovolji svima oko sebe da ponekad jednostavno ne može da donese odluku. A ovo donosi više problema nego što pomaže. U strahu da nekoga ne uvredi, Vaga više voli da nikome ne pomogne.

Škorpija - opsesivnost

Škorpija može postati opsednuta jer jednostavno nije u stanju da se oslobodi prošlosti. Želja za osvetom, potreba za kontrolom - ovo upija svu pažnju Škorpije na štetu drugih stvari i sfera u životu.

Strelac - nepažljivost

Zbog svog ogromnog snabdevanja energijom i entuzijazmom, Strelci bez razmišljanja jure u bitku, a ova njihova nebriga dovodi do stalnih problema.

Jarac - peviše zahtevan

Jarčevi imaju previše zahteva. Egocentričnost je ta koja ih čini neosetljivim i nebrižnim.

Vodolija - netaktičnost

Vodolije su navikle da sebe smatraju najpametnijim, gledajući s visine na one oko sebe. Istovremeno, oni su često bezobrazni i netaktični u kritikama onih koje smatraju inferiornim u odnosu na sebe i nisu toliko pametni kao oni sami.

Ribe - prekomerna sentimentalnost

Ribe se povremeno sećaju „dobrih starih vremena“, govoreći otprilike ovako: „Kad bi se samo moglo vratiti ...“. Ne žele da se suoče sa stvarnošću.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs