ASTROLOGIJA

SASUĆE VAM ISTINU U LICE BEZ OKOLIŠANJA: Ovo su ubedljivo NAJISKRENIJI horoskopski znakovi!

Proverite da li se nalazite na ovom spisku

Zanimljivosti
Autor:
SASUĆE VAM ISTINU U LICE BEZ OKOLIŠANJA: Ovo su ubedljivo NAJISKRENIJI horoskopski znakovi!
Foto: Shuterstock

Postoje ljudi koji se ne ustručavaju, već nam uvek kažu ono što misle. U tu grupu spadaju ova 3 znaka . Oni jednostavno ne znaju da budu suptilni i uvek govore ili pokazuju šta misle. Evo o kome je reč:

Lav

Razmislite malo. Jeste li ikada upoznali Lava koji nije ekstrovertan? Lavovi su po prirodi vrlo otvorene i energične osobe. Oni su rođene vođe s izražajnom ličnosti, a u njihovom rečniku ne postoji suptilnost. Oni ne gube energiju na tajanstvenost i proračunatost, već se svima predstavljaju tačno onakvi kakvi jesu.

Bik

Iako vole ponekad da imaju svoj mir, Bikovi su vrlo otvorene i društvene osobe, piše index.hr. Čvrsto stoje iza svojih uverenja i ne boje se da ih kažu. Vole da prokomentarišu baš svaku situaciju, a nije ih preterano briga šta će drugi misliti o tome.

Strelac

Strelci su pravi veseljaci. Oni su društvene i pozitivne osobe koje ne znaju za misterioznost. Izuzetno su otvoreni u komunikaciji s drugima, a retko kada ćete upoznati sramežljivog Strelca. Uvek govore istinu, a to cene i kod drugih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs