ASTRO PROGNOZA

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE TURBULENTAN PERIOD: Zvezde će im maksimalno zakoplikovati život!

Tokom leta nailaziće na prepreke gde god se okrenu

Zanimljivosti
16:40h Autor:
OVA 3 ZNAKA OČEKUJE TURBULENTAN PERIOD: Zvezde će im maksimalno zakoplikovati život!
Foto: Shutterstock

Period pred nama će za ova 3 znaka biti najizazovniji do sad. Ruski astrolog, Pavel Globa, predviđa da će naredni meseci za njih biti puni problema. Proverite da li spadate u ovu grupu ili ćete ipak ovog leta imati više sreće:

Ribe

Rođeni u znaku Riba moraće da se suoče sa "surovom realnošću". Astrolog je savetovao da skinu ružičaste naočare i budu mnogo oprezniji, jer bi u suprotnom osobe koje ih okužuju mogle da iskoriste njihovu preteranu lakovernost. A otkrio je i kako da "prepoznaju" one koji im ne misle dobro. Prema Globi, Ribe bi trebalo da prekinu svaku komunikaciju sa osobama koji im se dodvoravaju i daju prazna obećanja. Istovremeno, bilo bi mudro da se drže ljudi koji su spremni da im saspu istinu u lice - to su iskreni prijatelji.

Portret, umetnički portret, Devojka
foto: Shutterstock

Jarac

Predstavnici ovog znaka suočiće se sa nizom razočarenja ovog leta. Svi napori koje su uložili da bi napredovali u karijeri pašće u vodu, upozorava astrolog. Neki Jarčevi će morati da se odluče na težak korak: da biraju između posla i ličnog života. Osim toga, pripadnici ovog znaka će uskoro saznati i neprijatnu istinu o voljenoj osobi.

Devica

Prvi mesec leta doneće probleme i Devicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrede. Astrolog Globa savetuje Device da nauče da se kontrolišu i da ne traže utehu u hrani i alkoholu. Ipak, postoji i dobra vest - situacija bi trebalo da se poboljša od jula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs