ASTRO PROGNOZA

MAJANSKI HOROSKOP PREDVIĐA DRAMATIČNE PROMENE: Ovim znakovim se ne piše dobro, proći će kao bosi po trnju!

Teško vama, ako spadate u ovu grupu...

Zanimljivosti
Autor:
MAJANSKI HOROSKOP PREDVIĐA DRAMATIČNE PROMENE: Ovim znakovim se ne piše dobro, proći će kao bosi po trnju!
Foto: Shuterstock

Kalendar drevnih Maja podeljen je na 13 perioda, od kojih je svaki dobio ime po određenoj životinji.

U narednom periodu, prema ovom predviđanju, 5 znakova će se naći u izuzetno nepovoljnoj poziciji:

SOVA (18. oktobar - 14. novembar)

Pripadnici ovog znaka treba da se čuvaju neprijatelja. Osobe sa kojima su već duže vreme u sukobu radiće im iza leđa i velika je verovatnoća da će im naneti nepopravljivu štetu na poslu. Svoje kreativne ideje čuvajte za sebe i klonite se stava "ja sve najbolje znam", samo ćete isprovocirati nevolje.

MAJMUN (10. januar - 6. februar)

Predstavnici ovog znaka će biti prinuđeni da se bore sa konstantni preprekama, i na polju karijere i ljubavi. Na poslu da se čuvaju ishitrenosti, da ne donose odluke pre nego što dobro razmisle. U ljubavi se suočavaju sa ljubomorom.

ZMIJA (2. april - 29. april)

Zahtevne i promišljene Zmije bi mogle da stupe u brak. Nevolja je što će odluku doneti mozgom, a ne srcem i to im se može obiti o glavu. Ono što će im se učiniti kao beg od sopstvenih problema, može izazvati daleko veće. Osim finansijske dobiti, ovakvi brakovi im neće doneti nikakve benefite, a rizikuju da naruše svoje zdravlje.

VEVERICA (30. maj - 26. jun)

Da bi izbegle nevolje, Veverice moraju da kontrolišu svoje emocije, a problemi će iskrsnuti i na polju ljubaavi i posla. Neophodno je da nauče da zauzdaju jezik i da ne presuđuju pre nego što detaljno sagledaju situaciju. U suprotnom izazvaće lanac nepovoljnih događaja koji će imati dugoročne posledice.

KORNJAČE (27. jun - 25. jul)

Kornjače će morati da se izbore sa poteškoćama i problemima na polju karijere. Neodlučnost, koja je jedna od njihovih osnovnih karakteristika, stvoriće im pregršt nevolja koje bi mogle da se završe katastrofom. Ako misle da se kroz ovu godinu "provuku" bez težih posledica, neophodno je da pokažu odlučnost i da budu aktivne, jer bi u suprotnom mogle sve da izgube.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs