saznajte

KOLIKO JE STARA DUŠA PO ZODIJAKU: Bika odlikuje zrelost, Jarca hrabrost, a OVAJ znak je večita MISTERIJA!


Postoje teorije kako su neke duše inkarnirane davno, još u “zoru” ljudskog postojanja, dok su druge “nove” u materijalnom životu. Samo s mudrošću koju astrologija sadrži možemo pokušati da otključamo našu stvarnu dob duše.

Zanimljivosti
Autor:
KOLIKO JE STARA DUŠA PO ZODIJAKU: Bika odlikuje zrelost, Jarca hrabrost, a OVAJ znak je večita MISTERIJA!
Foto: Shutterstock

Starije duše poseduju duboko ukorenjenu mudrost i znanje koje se mogu dobiti samo kroz mnoge životne etape ispunjene iskustvom i obrazovanjem. Ti ljudi imaju širu sliku i ne reaguju na agresivan ili reaktivan način, već imaju miran i opušten pristup.

Ostali su manje vremena tu i čini se da su manje zreli. Često su znatiželjniji i uzbuđeniji zbog sveta i svega u njemu. Oni su ambiciozniji i brzo reaguju na situacije s kojima se suočavaju. Takve duše su mlade u srcu i često se osećaju kao da imaju puno toga da nauče i ostvare.

Bik

Duša Bika je nešto starija i zrelija. Bikovi su proživeli i stekli razna iskustva tokom svog života. Međutim, još maju mnogo toga da nauče i rade na sebi.

Lav

Ovaj horoskopski znak ima drevnu i energičnu dušu. Lav poseduje mudrost poput nekog starca, živeo je mnogo života i stoji čvrsto na zemlji, prenosi Atma.

Ovan

Duša pripadnika ovog znaka je mlada. Na svom putu, duša Ovna stekla je mnoga znanja i iskustva, ali još nije ni na polovini puta, tokom kojeg će im naučiti još mnogo lekcija i mudrosti.

Astrologija
foto: Shutterstock

Devica

Duša Device je pod velom tajne, kao velika misterija. Njihova duša je zagonetka, istovremeno detinjasta, nezrela, ali opet napredna. Zbog toga ju je jako teško odgonetnuti.

Vodolija

Duša Vodolije je poput duše deteta, mlada i nevina. Njena mladost se ne ogleda u nezrelosti i neiskustvu, već u opuštenosti, bezbrižnosti i ispunjenosti lakoćom.

Blizanci

Duša ovog horoskopskog znaka je nešto starije dobi. Ona Blizance čini otpornijima i mudrijima. Često ih tera na nove stvari, hobi ili neku novu aktivnost koja će ih dodatno stimulisati.

Rak

Rak ima staru dušu, a jasan britak um. Njegova duša uvek je prisutna. Mladi u srcu, poseduju mudrost koja privlači sve one koji tragaju za životnim savetima.

Astrologija
foto: Shutterstock

Strelac

Strelac ima dušu poput tinejdžera. Mlada je, divlja i bezbrižna. Uživajte u njoj dok traje, jer joj kraj stiže pre nego što to mislite.

Jarac

Jarac ima prelepu hrabru i staru dušu. Njihova duša prošla je kroz teške situacije i sada joj je potreban mir. Sada je vreme za posmatranje i razmišljanje.

Riba

Duša Ribe je mlada i razigrana, nova je u životu i u svemu što je čeka, a to ih tera na pronalazak lepote na najčudnijim mestima i stvarima. Njihova nevinost je potrebna u današnjem svetu.

Vaga

Vaga ima dušu koja je iskusna i drevna. To nije loše, ali kroz sve što su iskusili i doživeli u toj starosti, neizbežno su postali iscrpljeni.

Škorpija

Škorpijina duša je na svom vrhuncu. Ona je željna avanture, akcije i uzbuđenja, a istovremeno i umorna od svih prepreka i stvari koje joj se često nađu na putu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs