ASTROLOGIJA

IMAJU KRATAK FITILJ I RAZBESNE SE U SEKUNDI: U ova 3 znaka rađaju se najveće svađalice!

Uvek su raspoloženi za raspravu

Zanimljivosti
Autor:
IMAJU KRATAK FITILJ I RAZBESNE SE U SEKUNDI: U ova 3 znaka rađaju se najveće svađalice!
Foto: Shutterstock

Neki horoskopski znakovi svoju ljutnji i bes iskazuju na otvoreniji način, a gotovo u svakom trenutku su spremi za raspravu. Imaju kratak fitilj i bez razmišljanja se upuštaju u prepirke.

Prema rečima astrologa, u ova 3 znaka se rađaju najveće svađalice:

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici ako im se zamerite. Čak i ako se stvar može rešiti mirnim putem, Lavovi će radije tražiti način da neslaganje pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u slabu tačku.

Ako sezamerite Lavu, male su šanse da ćete izađi ako pobedici iz te rasprave. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je izvinjenje i ubuduće izbegavanje teme koja ih iritira.

ONI PARE NIKAD NEĆE NAPRAVITI: 3 horoskopska znaka koja imaju najmanje šanse da se obogate!

umetnički portret, Horoskop, Portret, Devojka
foto: Shuterstock

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a svađu će započeti istog momenata kada se vaše mišljenje razlikuje od njihovog. Mogu satima raspravljati i nikad neće priznati da nisu u pravu, jer su previše ponosi. Oni mogu u trenu da pronađu izgovor za svoje ponašanje, a savet astrologa je da odustanete od rasprave sa njima u startu, jer ih je nemoguće pobediti.

Škorpija

Razgovor sa Škorpijom može vrlo brzo eskalirati u epsku svađu, čak i pre nego što to shvatite. Ako ih samo malo "bocnete" u ranjivo mesto, oni su spremni da vam uzvrate salvom uvreda.

Imajte na umu da oni nikad ne propuštaju priliku sa kažu nešto uvredljivo,zato je bolje ne zamerati im se.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs