Prezire društvene norme

Kakva je duša žene Vodolije: Nedokučiva i svoja, u isto vreme zabavna i čudesna!

Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi

Lifestyle
Autor:
Kakva je duša žene Vodolije: Nedokučiva i svoja, u isto vreme zabavna i čudesna!
Foto: Shutterstock

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, prijatna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodoliju.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrede i nemoguće je staviti u kalup jer je izraziti nekonformista, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvek spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Seks i veze

Život je za ženu Vodoliju igra u kojoj svako igra prema svojim pravilima. Kad je o ljubavi reč, pobrinuće se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. Ali njen lagan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vreme da bi se sa nekime povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje", a to daje i svome partneru.

Vodolija će uvek zadržati deo sebe i to neće otkrivati ni najbližim osobama.

20 životnih principa jedne Vage: Tečno govori 5 jezika između kojih su maternji, vulgaran, sarkastičan, istinit i pun ljubavi!

foto: Profimedia

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti zadovoljstvo za koje pre nije znao ni da postoji. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, izrazito voli eksperimentisanje i voljna je probati sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Prijateljstvo

Dok hoda ulicom svako malo će zastati kako bi se pozdravila sa ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijatelj sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole, jer Vodolija voli sa svima da bude u dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je reč o njenim pravim osećajima zbog čega je krug pravih joj prijatelja puno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvek tu kad je prijatelj zatreba, žena Vodolija je u dobrim odnosima sa kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.

Izgled

Suptilan i dražestan osmeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodolije.

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti, čak više znaju da naginju dečačkom izgledu, ali upravo zbog toga su tražene u svetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke, iako im vrat može biti kraći i širi.

Mesečni horoskop za februar 2019: Jednom znaku su sve zvezde naklonjene!

foto: Profimedia

Žena Vodolija zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi. S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvek spremna da pomogne.

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često znaju da imaju ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikulisan glas. Međutim, kako god izgledala spolja, unutra vedra žena Vodolija uvek će uživati i biti zadovoljna.

Stil

Ne prati trendove, više voli da nosi baš suprotno od onog što je "in" pa ćete u sezoni kad svi nose mini suknje ženu Vodoliju prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna i smela, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli da privlači pažnju i šokira.

Jedan dan imaće svetlo ružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit poput pirsinga na licu, a već sledećeg biće obučena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju. U njenom ormaru uvek će se naći avangardni odevni komadi, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose.

Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Lepota bez okrutnosti njena je misao vodilja kad kupuje kozmetiku zbog čega bira brendove koji ne testiraju na životinjama, a voli da se odvaži i sama pravi prirodne kozmetičke proizvode.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

foto: Shutterstock

Stil kupovine

U kupovinu nikada ne ide s listom stvari koje treba kupiti, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki, "sterilni" šoping centri nego manje izvikane lokalne prodavnice u kojima će naći vintidž komade i spariti ih u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više zato da provede vreme u dobrom društvu nego da nešto kupi.

Stilska ikona

Vlasnica jednog od najboljih tela u Holivudu, omiljena "Prijateljica"Dženifer Aniston naziva se kraljicom šik modnog stila. Modni znalci hvale odevne izbore ove slavne žene rođene u znaku Vodolije, jer u svakoj prilici izgleda sjajno, a modni promašaji u njenoj biografiji ne postoje.

I kad obuče muško odelo, ono će biti krojeno tako (duboki dekolte) da će na njenom telu izgledati super seksi.

Od poznatih dama rođenih u znaku Vodolije, koje se ističu svojim stilom treba izdvojiti i glumice Ajlu Fišer, Elizabet Benks i Mišu Barton, pevačicu Keli Roland i glumicu i pevačicu Natali Imbrugliju.

5 jeftinih detalja koje prava dama mora da ima: Svaku kombinaciju čine otmenom i skupom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs