ASTRO PROGNOZA

VENERA JE UŠLA U ZNAK RAKA I TU ĆE OSTATI SVE DO 27. JUNA: Ovim znakovima će se dešavati samo lepe stvari!

Spremite se za period pun pozitivnih dešavanja

Zanimljivosti
Autor:
VENERA JE UŠLA U ZNAK RAKA I TU ĆE OSTATI SVE DO 27. JUNA: Ovim znakovima će se dešavati samo lepe stvari!
Foto: Shuter

U ovom periodu nije pametno bežati od osećanja. Za međusobno razumevanje i ljubavi naročito je povoljan period do 10. juna, kada je Venera u pozitivnom aspektu sa Jupiterom. Sredinom juna Venera nastavlja sa pozitivnim uticajem i susreće se sa Uranom što donosi nove i neočekivane prilike, uzbuđenja i obrt situacije u našu korist.

Venera je iz Blizanaca ušla u znak Raka i pridružila se Marsu u ovom znaku. Ovo je jedna nežna, brižna i vrlo osećajna Venera, okrenuta domu, porodici i ljubavi.

Osetićemo nalet emocija, a tragaćemo za sigurnošću.

Ako ne dobijemo pažnju, toplinu i ljubav za kojom čeznemo, može se dogoditi da postanemo vrlo nezadovoljni i preterano emotivni, naročito krajem juna kada Venera uđe u opoziciju s Plutonom.

Iako je Venera u Raku vrlo nežna, brižna i puna ljubavi i topline pa će ceo ovaj period biti obeležen tom vibracijom, ona je i vrlo mistična i magična.

Prepun ženske energije, zavodljivosti i senzualnosti, pa ćemo zato imati puno zanimljivih susreta. Mnogi će upoznati osobe koje će ih zaitrigirati i započeti nove ljubavne priče.

Venera u Raku naročito je povoljna za same Rakove, zatim Škorpije i Ribe, ali i za Bikove i Device.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs