ASTRO PROGNOZA

NAJPRECIZNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2021. GODINE: Jednom znaku se smeši nezaboravna ljubavna avantura!

Saznajte da li su vam zvezde naklonjene ovog meseca

Zanimljivosti
Autor:
NAJPRECIZNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2021. GODINE: Jednom znaku se smeši nezaboravna ljubavna avantura!
Foto: Shuterstock

Jun donosi puno uzbudljivih trenutaka i zanimljvih susreta. Ovo će bit mesec pun preokreta kada je ljubav u pitanju. Neke očekuje romantičan i strastven period, dok će drugi raščistiti sa partnerom jednom za svagda, piše Lovesensa.rs

Sve u svemu, pred nama je turbulenatan mesec. Evo šta su rekli astrolozi:

OVAN

Očekuje vas težak period. Moraćete da napravite nekoliko kompromisa i da budete strpljivi pre nego što donesete odluku. Zauzeti će razmišljati o velikim stvarima, poput preseljenja u novi dom ili osnivanje porodice. Usamljeni će imati priliku da uđu u romantičnu vezu i biće magnetski privlačni. Ipak, pazite kome poklanjate srce. Moguće su laži u ljubavi.

BIK

Retrogradni Merkur vam donosi brojne izazove, naročito ako ste u vezi. Važno je da razvijate međusobno poverenje i iskreno razgovarate sa partnerom. Kako biste izbegli nesporazume, budite strpjivi i zajendo rešavajte probleme. U prvoj polovini meseca biće manje bliskosti i strasti, ali situacija se popravlja od 15. juna. Slobodna srca će maštati o ljubavi i biće spremni za novi odnos.

BLIZANCI

Očekuje vas romantičan i strastven period. Poletan i lep period u odnosu sa partnerom, a najlepše će biti to što vas partner podržava u mnogim odlukama. Naročito vam daje podršku i vetar u leđa kada je reč o profesionalnom razvoju. Slobodni će imati velike šanse da se zaljube.

RAK

U ljubavi ste puni šarma i razumevanja. Talasi ljubomore su iza vas i sada u vašem donosi vladaju sloboda i sreća. Očekuje vas veika podrška partnera, a nećete dozvoliti da vam stres zbog drugih okolnosti pokvari sklad u vračnom životu. Planetarni aspekti vam donose zadovoljstvo. Slobodni će imati razne dileme - važno je da slušaju svoju intuiciju. Zgrabite prilike koje su pred vama.

LAV

Očekuje vas maštovit i predivan period. Ljubavni život će zaiskriti novim sjajem zbog pozitivnog kretanja planeta koje podržavaju vašu ljubav. Očekuje vas uživanje u promenama i novinama, a u ljubavi vladaće romantična amosfera. Život može biti vrlo uzbudljiv, naročito u prvoj polovini meseca. lobodni treba da budu oprezni i dobro razmisle pre nego što uđu u ljubavnu vezu.

DEVICA

Prati vas inovativna energija u ljubavi. Bićete zauzeti planiranjem zajedničkih aktivnosti, a očekuju vas šanse za pozitivan preokret. Ako ste u braku, potrudite se da razbijete monotoniju i pripremite partneru neko iznenađenje. Slobodni će teško sklapati romantične veze, ali će im tokom juna prijati izlasci i druženje sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Slobodne Škoprpije upoznaće osobu koja će promeniti njihovu viziju ljubavi. Najbolji period za početak nove veze biće do 10. juna. Očekuje vas romantičan period pun uzbuđenja. Ako ste u vezi, očekuje vasharmonija i rešavanje svih napetosti.

STRELAC

Planetarni aspekti ohrabruju ljubavne veze, flert i zavođenje. Očekuju vas razna slavlja i druženja, a ljubavni odnos biće izuzetno dinamičan. Sve probleme u vezi možete rešiti komunikacijom . Slobodni će sumnjati u neke ljubavne šanse. Uključite svoje šesto čulo.

JARAC

Jarčeve koji su u prethodnom periodu imali puno nesporazuma sa partnerom, sada očekuje miran period. Budite strpljivi, potrudite se i slede bolji dani. Pokušajte da budete optimistični i podsetite ste koje su to najveće vrline vašeg partnera zbog kojih ste se u njega zaljubili. Slobodne očekuje šansa za novu ljubav na javnim mestima i u okruženjau prijatelja. Zato izlazite, zabavljajte se i pustite da se ljubav dogodi.

VODOLIJA

U ljubavi ćete se suočiti sa neočekivanim stvarima. U drugoj polovini meseca očekuju vas lepši romantični trenuci. Vaš uspeh u ljubavi zavisi od vašeg truda i od načina na koji reagujete na situacije. Partner vas u nekim situacijama neće dobro razumeti. Slobodni otvoreno pokazuju emocije.

RIBE

Zvezde nam donose brojne izazove. Slobodni treba da razmisle pre nego što se prepuste novoj ljubavnoj avanturi. Ribe koje su u vezi očekuje prezasićenje ili distanca, ali uspećete da rešite situaciju ako zajedno provodite više vremena radeći stvari koje volite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs