ASTROLOGIJA KAŽE

EVO ZAŠTO JE 13. OKTOBAR NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: Sve što danas poželite će vam se i ostvariti, ako uradite ovo!

Danas je dan kada su čuda moguća

Zanimljivosti
Autor:
EVO ZAŠTO JE 13. OKTOBAR NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: Sve što danas poželite će vam se i ostvariti, ako uradite ovo!
Foto: Shutterstock

Sekstil Venere i Saturna koji se događa, danas, 13. oktobra donosi sreću na svim poljima. Mnogi koji su usamljeni čeznuće za ljubavlju, maštaće o njoj, želeće je, ali to mora biti prava iskrena i čista ljubav, piše Lovesensa.

Nove veze su moguće, ali neće to biti avanture za jednu noć, već početak ozbiljne romanse koja može doneti nešto čarobno i prelepo. Ovaj aspekt je često vezan za parove kod kojih postoji razlika u godinama, pa je moguće da će vam neko starijili ili mlađi privući pažnju.

Oni koji su u vezi tražiće sigurnost sa postojećim partnerom . Zahtevaćete veću posvećenost u odnosu, ali nežnost i romantika postaju uzajamne. Pred parovima koji su nedavno imali konflikte, sada su srećni dani zadovoljstva. Napokon se bura stišala i sada uživajte u darovima planeta.

Ovaj aspekt nije samo povoljan za ljubav jer donosi i snagu razuma i dobru energiju na profesionalnom planu. Uspećete da rešite nedavne teškoće, a saradnja sa timom i kolegama nikada nije bolja. Svako peuzima odgovornost za svoje postupke, a to je ključno kako bi se rešili svi nesporazumi.

Astrolozi ističu da je za vreme ovog tranzita dobro ulagati, posebno u nekretnine. Ovo je dobar aspekt za pokretanje novog posla ili izradu plana štednje. Sve što danas započnete može vam ići od ruke. Vaši kreativni talenti mogu doneti veliku korist, posebno u zadacima koji zahtevaju organizaciju.

Ako želite uspeh na finansijskom planu, onda je važno da se rešite dugova ili napravite plan kako to učiniti.

NE ZNAJU ZA STRAH, UPORNI SU I PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA: Ovo su 4 najmoćnija horoskopska znaka!

Jupiter, Horoskop
foto: Shuterstock

Kako biste maksimalno iskoristili ovu magičnu energiju sekstila Venere i Saturna, razmislite šta vam je važno i šta vam je trenutno prioritet. Napravite dobar plan, sve želje napišite na jedan papir i sklonite. Ne gubite iz vida cilj koji ste postavili sebi danas.

Osim toga, važno je da slušate unutrašnji glas i verujete u tok koji vam pokazuje intuicija. Ponekad je ono što osećamo iznutra važnije od spoljašnjosti. Pratite znakove!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs