Dušan Veličković otkriva

POZNATI SPRSKI ASTROLOG: Ovo je najgori retrogradni Merkur do sada! Na ove dve stvari strogo pazite!

Poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini

Zanimljivosti
Autor:
POZNATI SPRSKI ASTROLOG: Ovo je najgori retrogradni Merkur do sada! Na ove dve stvari strogo pazite!
Foto: Shutterstock

Merkur je od 27. septembra započeo retrogradni hod u znaku Vage koji će trajati tri nedelje. Dobra vest jeste što je to poslednji retrogradni Merkur u 2021. godini.

Važan astrološki fenomen jeste i mlad Mesec u znaku Vage koji se upravo dešava i koji će, kako tvrde astrolozi, snažno uticati na našu sudbinu.

Kakav nam period donosi Mlad Mesec, i kakve nam situacije namešta retrogradni Merkur, rekao je astrolog Dušan Veličković.

– Merkur je planeta logike i inteligencije, koja šalje radiotalase i mi to upijamo. Kad je retrogradan, tera nas da se okrenemo ka prošlosti a mi hoćemo da idemo sve više napred. Tera nas da vidimo ko nas je to povredio u prošlosti, mi sada imamo i mlad mesec na 30 stepenu vage, a tu se već nalazi Mars. Zamislite vi sad 3 planete na jednom mestu i to pod nesrećnim sazveđem zvanim „Gavran“. Ovo je aspekt laganja i neiskrenosti, izgovori do kraja ovog meseca ne vrede. To je jedna ludačka kombinacija na nebu. – rekao je Veličković.

Vaga je pozornica na kojoj će se ova predstava odvijati od 27. septembra do 18. oktobra, i otvoriće se teme odnosa, udruživanja i razdruživanja, ugovora, prava, pravde i položaja žena u društvu.

Ne kupujte

Ako sačekate sa kupovinom, često se dešava da ono što ste želeli posle nekoliko nedelja bude na popustu. Ako je vaš sastanak otkazan, imaćete više vremena da prikupite više informacija i da se bolje pripremite.

Merkur je ponovni susret

Lepa strana ovog fenomena su susreti i ponovno povezivanje sa članovima porodice i prijateljima. Ako se pojavi neka osoba iz prošlosti, verovatno postoji važan razlog za to, možda treba nešto da uradite zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs