PAŽLJIVO ČITAJTE

Molitva zahvalnosti Lujze Hej: Ove mudre reči privlače sreću i obilje u život!

Zahvalnost je osnova srećnog života

Zanimljivosti
Autor:
Molitva zahvalnosti Lujze Hej: Ove mudre reči privlače sreću i obilje u život!
Foto: Shuterstock

Lujza Hej je autorka preko 30 knjiga o samopomoći i pozitivnoj psihologiji.

Lujza Hej u svakoj svojoj knjizi ističe osnovnu poruku, odnosno pravilo srećnog i zdravog života, a to je da naše misli i uverenja značajno utiču na naš život i zdravlje, piše Lovesensa.rs

U jednoj od svojih knjiga Lujza Hej je napiala molitvu zahvalnosti koja vraća veru, pozitivan pogled na život i ispunjva srce radošću i ljubavi.

Preporučuje se da je izgovarate svakog jutra!

Molitva zahvalnosti

U dubini mog bića postoji beskrajan Izvor zahvalnosti. Sada dozvoljavam da ova zahvalnost ispuni moje srce, moje telo, moj um, moju svest, celo moje biće. Ova zahvalnost dolazi od mene u svim pravcima, dodirujući sve u mom svetu i vraćajući mi se, tako da je u mom životu sve više i više, na čemu mogu biti zahvalna.

Što više zahvalnosti osećam i pružam, to više shvatam da je tok svega dobrog beskrajan. Zahvalnost doprinosi mom dobrom unutrašnjem stanju. Zahvalnost je izraz moje unutrašnje radosti, ona zagreva moj život svojom neuhvatljivom toplinom. Zahvaljujem Nebu za sebe i svoje telo. Zahvalan sam na svojoj sposobnosti da vidim i čujem, osećam i dodirujem. Zahvaljujem se na miru u svom domu o kojem brinem sa puno ljubavi.

Zahvaljujem se svojoj porodici i prijateljima i uživam biti u njihovom društvu. Dopuštam drugim ljudima da budu svoji u mom prisustvu. Zahvaljujem se Životu na svom poslu i uvek se trudim da to dobro uradim. Zahvalan sam na svojim talentima i sposobnostima i stalno ih koristim. Zahvaljujem se Univerzumu na svom prihodu i znam da ostvarujem profit, bez obzira čemu se okrećem.

Zahvalan sam celoj Prirodi i poštujem svako živo biće. Zahvaljujem na ovom danu i zahvaljujem na svim danima koji će doći. Zahvalan sam Životu ovde, za sada i zauvek!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs