IZMENILA LIČNI OPIS

Na operacije potrošila pravo bogatstvo,ali ne namerava da se zaustavi:Najveća želja mi je da izgledam kao barbka! (FOTO)

Ima samo 27 godina, a već se nekoliko puta podvrgla estetskim korekcijama

Lifestyle
Autor:
Na operacije potrošila pravo bogatstvo,ali ne namerava da se zaustavi:Najveća želja mi je da izgledam kao barbka! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / charlieeebarbie

Čari nije bila zadovoljna svojim izgledom, pa je rešila da se podvrgne plastičnim operacijama kako bi što više ličila na barbi lutku.

Iako je vrlo mlada, ne vidi ništa čudno u tome što želi da izmeni svoj izgled i što se podrvrgla mnogim zahvatima.

Ova mlada majka do sad je uradila brojne hirurške i nehirurške zahvate, poput filera za usne, botoksa, filera za obraze i bradu, kao i povećanje grudi. Takođe je tetovirala usne i obrve, a procenjuje da je za sve to iskeširala 17.000 funti.

Iako mnogi komentarišu da je uspela jedino da uništi lice, a ne da liči na Barbi lutku, ona se ne obazire na njih i tvrdi da su to reči ljubomornih ljudi.

Ima 64 godine i telo iz snova: Na operacije potrošila pravo bogatstvo samo da bi izgledala kao barbika! (FOTO)

"Ne vidim problem u plastičnim operacijama. Ako niste zadovoljni izgledom, onda ga promenite. Ionako sve to plaća moj suprug Ross. Njemu se sviđa moj novi izgled."

"Definitivno mi se sviđa izgled Barbi lutke i rekla bih da je ona moja inspiracija. Sviđaju mi se uzak struk, velike grudi, velike usne, duga plava kosa i lep ten. Jednostavno se osećam privlačnije i imam više samopouzdanja".

"Filere stavljam svakih šest do devet meseci, a zube redovno izbeljujem kod zubara ili sama kod kuće“, otkrila je ona.

Povećavala grudi 7 puta, imala 5 operacija nosa i 18 liposukcija: Ovako izgleda živa barbi lutka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs