Astro prognoze

Dnevni horoskop za 24. maj: Dan sudbonosnih susreta!

Ovan upoznaje zanimljivu osobu, Rak uživa u flertu, Devici teško pada veza na daljinu

Zanimljivosti
11:13h Autor:
Dnevni horoskop za 24. maj: Dan sudbonosnih susreta!
Dnevni horoskop za 24. maj 2020, Foto: Adria Media TV

OVAN

Nije vam ni malo povoljan dan. Ovo je pogrešan trenutak za nove poslovne poduhvate i za nove poslove. Veoma vam se dopada osoba koju ste spontano upoznali. Spremni ste za početak kontakta. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

BIK

Konačno je došlo vreme za neke pozitivne preokrete na ovom polju. Osećate da ste spremni za promene.Jedna nova osoba koja bi mogla da vam bude zanimljiva će se uskoro pojaviti u vašem bliskom okruženju.Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI

Polako dolazite do unapređenja i zadovoljni ste okolnostima u kojima se na polju posla nalazite sada. Želite da uđete u vezu sa osobom koja vam obećava da ćete graditi stabilnu vezu. Dobro se osećate danas.

RAK

Moguće je da ćete imati priliku da pokažete svoje talente i da napredujete u poslu koji obavljate. Uživate u neobaveznom flertu. Spremni ste sada za razne avanture ali ne i za ozbiljnu vezu. Potrudite se da više vežbate.

LAV

Danas vas očekuje napeta atmosfera na poslu jer nećete uspeti da ostvarite sve ono što ste zamislili. Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da pokažete voljenoj osobi šta mislite o vašoj vezi. Slabija cirkulacija.

DEVICA

Spremni ste za velike promene na i osećate da je vreme da inicirate nove događaje.Nije vam lako da prevaziđete sve prepreke koje nosi veza na daljinu. moguće je da imate neka veća dvoumljenja. Prijalo bi vam više sna.

VAGA

Nalazite se na raskrsnici i niste sigurni u kom pravcu treba da krenete kada su u pitanju nove poslovne odluke.Provešćete lep dan sa voljenom osobom. Očekuje vas povoljan period na ovom polju. Povedite računa o jetri.

ŠKORPIJA

Današnji dan za vas ne nosi već promene na polju posla, stanje stvari vam ostaje po starom.Voljena osoba pokazuje dosta nepoverenja prema a njen takav stav vas vređa. Možete da budete skloni konfliktima. Uznemireni ste.

STRELAC

Danas ste umorni i nemate snage da se posvetite poslu. Pazite da ne napravite neke veće greške.Partner očekuje da mu se maksimalno posvetite ali ste vi sada nekako zatvoreni i ne pokazujete osećanja.Mogući problemi sa grlom.

JARAC

Moguće je da će vam brojni nesporazumi u odnosu sa nadređenima doneti komplikacije na poslu. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno emocija ka vama. Osećate nezadovoljstvo. Osetljiv vrat i ramena.

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme na ovom polju i da ćete zbog toga biti zadovoljni.Voljena osoba se polako hladi od vas, što primećujte ali se nadate da će se okolnosti ipak na kraju promeniti. Pazite se u saobraćaju.

RIBE

Ne odgovara vam tempo u koji ste ušli na polju posla. Osećate da vam je potrebno neko vreme za odmor.Moguće je da poznajete osobu koja ima jaka osećanja prema vama. Uskoro ćete imati priliku za vezu.Problemi sa prehladom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs