Prognoza za sve znakove

Mesečni horoskop za jun 2020: Svi dugovi dolaze na naplatu!

Ovnovi, ovog meseca vam mnogo toga ne funkcioniše onako kako ste planirali

Lifestyle
Autor:
Mesečni horoskop za jun 2020, Foto: Shutterstock

OVAN

 

Ako želite promene, lepa vest je da ćete ih ovog meseca iskusiti iz prve ruke. Ako ne volite promene već volite da živite neki ustaljeni ritam koji vam niko ne može poremetiti, onda je loša vest za vas da će promene ipak doći zato što ovako više ne ide. Neke stvari ne funkcionišu i to vrlo dobro znate, a guranje problema pod tepih nije nikakvo rešenje, samo odlažete neizbežno i činite sebi medveđu uslugu.


Vreme je nestabilno a sa njime je i vaša zdravstvena situacija nestabilna. Vreme utiče na vaše fizičko i mentalno stanje u velikoj meri i ne možete ništa učiniti po tom pitanju. Slušajte šta organizam želi da vam kaže i prilagodite se njemu, ne dozvolite da vam energija opada zbog nekih sitnica koje vrlo lako možete da promenite.


Drugi deo meseca je manje stresan kada je reč o privatnom i poslovnom planu, imaćete više slobodnog vremena i moćićete da se posvetite svojim najbližim na pravi način. Odvojite barem jedan period da vidite stare prijatelje i da popričate o nekim starim dobrim vremenima. Svesni ste da se život promenio svima, ali od nas zavisi koliko ćemo dozvoliti da to negativno utiče na vas.

BIK


Ciljeve pravite na duži rok umesto na kraći i to je generalno dobra stvar, ali ipak morate te veće ciljeve da podelite na nekoliko manjih, i da ih ostvarujete jedan po jedan. U suprotnom ćete se osećati zarobljeno i nećete moći da se koncentrišete na toliko mnogo faktora odjednom, i sagorećete pre ili kasnije. Iako svima želite da pokažete da se sposobni i snalažljivi, nije na odmet da ponekad zatražite pomoć od starijih kolega, naročito kada niste sigurni kako nešto treba da se uradi.

 

Otkrivanje emocija vam nikada nije bila jača strana, ali voljena osoba ne može da čita misli i da zna o čemu razmišljate i šta mislite o nekim stvarima i problemima koje zajedničkim naporom treba da rešite. Ne možete na sve da gledate zdravo za gotovo, i ne smete sve da prepuštate partneru da reši i da to radi bez vas, morate da se uključite i da zajedničkim snagama eliminišete sve ono negativno iz vaše veze i iz vašeg okruženja.


Finansijski gubici će jako loše uticati na vaše mentalno stanje i prosto će vam doći da pobegnete od svega krajem meseca. Nažalost, nije tako lako pobeći i ostaviti najbliže članove porodice u dugovima i problemima, samo morate da budete zreli i da nađete način da se izvučete iz dugova što je pre moguće. Doći ćete u iskušenje da se dodatno zadužite, ali svesni ste da ćete time samo otežati celokupnu stvar i da tek onda nećete znati šta da radite.

BLIZANCI


Drago vam je što ste se odlučili za karijeru koja vam dozvoljava da upoznajete nove ljude i da vam nikada nije dosadno. Ispunjeni ste na svim poljima i srećni ste što imate kvalitetne osobe za kolege gde nema sujete, nema ljubomore i svi se lepo slažete. Sve funkcioniše besprekorno a to je rezultat zajedničkog truda i jedne dobre poslovne klime koja se ne može poremetiti.

 

Partner vam dosta pomaže oko kućnih poslova i obaveza po gradu, i upravo zbog toga vi funkcionišete na besprekoran način. Iako je vaš partner osoba koja ne pokazuje emocije i svi kažu da je prilično hladna osoba, vi ga najbolje poznajete i znate šta se krije iza te maske, i baš zbog toga mislite da ste rođeni jedno za drugo.

 

Popravite vašu ishranu ako želite da se osećate bolje. Zaboravite na brzu hranu i proizvode iz pekara, od njih se osećate loše, malaksalo i oteklo. Najverovatnije je kod problem netolerancija na brašno a da bi to tačno utvrdili moraćete da idete na dodatna testiranja i analize. Nemojte se igrati zdravljem, morate na vreme da reagujete i da preduzmete određene korake kako bi vas zdravlje služilo u budućnosti. Ako sumnjate da vam nešto smeta, potražite savet stručnog lica kako bi znali šta da radite dalje.

RAK


Nije vreme za nove poslovne saradnje, i postojeće vam oduzimaju mnogo vremena tako da neće biti u prilici da sve držite pod kontrolom ako proširite svoj krug poslovanja. Bolje je da idete na kvalitet nego na kvantitet, to se isplati dugoročno zato što izgrađujete poslovne kontakte i kvalitetne odnose sa partnerima iz vaše branše, i na taj način stičete reputaciju i dobar odnos sa svima.


Možda već krajem meseca možete da očekujete lepo iznenađenje od partnera. Znali ste da se nešto sprema ali niste mogli ni da pretpostavite šta to partner priprema za vas. Najviše kod vašeg partnera volite to što ume i posle toliko zajedničkog vremena da vas iznenadi kada se najmanje nadate. Isto tako, i dalje ume da vas nasmeje i da vas oraspoloži kada vam je najteže, uvek zna šta treba da kaže i šta treba da uradi da bi vam bilo bolje.

Fizička aktivnost mora da vam bude na prvom mestu ako želite da popravite svoju kondiciju ali i svoj izgled. Svima pričate da ne možete da smršate i da dovedete svoju liniju do savršenstva a i kako bi kada se ne krećete dovoljno i kada se hranite jako loše, ne uzimate dovoljno proteina a ni vitamini i minerali vam nisu na listi namirnica koje redovno uzimate. Presecite i zabranite sebi da jedete sve ono što je loše i što vam smeta, dovedite vaš metabolizam u bolje stanje tako što ćete jesti više zdravog mesa, voća i povrća.

LAV


Novo radno mesto vam izuzetno prija, čak i više nego što ste očekivali. Plašili ste se da će ovaj novi ambijent biti prevelika nepoznanica za vas, ali ste se no uklopili i društvo i kolege su sličnih shvatanja tako da se lepo slažete i možete zajedno kvalitetno da organizujete i rasporedite svoje radne zadatke. Nadate se da će kvalitetni međuljudski odnosi da se održe što duže i da će tako biti i ubuduće.

 

Ponašanje vašeg partnera je promenljivo i vi zaista nećete više biti u stanju to da trpite. Moraćete da odvojite barem nekoliko sati da o tome iskreno porazgovarate i da vidite u čemu je problem. Vi ne želite da živite veštački život gde svako živi sam za sebe, vi u vezi dajete sebi maksimalno i očekujete da vam se to i vrati.


Konačno ste odlučili da promenite svoj tempo života i da barem nekoliko puta nedeljno ubacite neku fizičku aktivnost, bilo da je to hodanje, trčanje ili tnes. To ste pokušavali i ranije ali ste brzo odustali, sada ste doneli konačnu odluku da se toga držite barem nekoliko meseci da vidite da li ćete se bolje osećati ili je to sa fizičkom aktivnošću samo mit koji u praksi ne funkcioniše. Ako uspete da nagovorite i nekog od prijatelja da vam se pridruži, imaćete društvo i biće vam lakše.

DEVICA


Situacija na poslu može biti i bolja, ali vam generalno okruženje prija zato što ste u kontaktu sa osobama koje su slične vama i koje žele isto što i vi – da imaju redovna primanja i da nakon završenog radnog vremena imaju slobodno vreme za odmor i za kontakte sa prijateljima i porodicom. Ne želite da vam ceo život prođe na poslu.

 

Drago vam je što pored sebe imate jednu zrelu i prijatnu, mirnu osobu koja na svaki problem reaguje racionalno i bez prevelike histerije. Dosta vam je nezrelog ponašanja i rasprava oko nekih nebitnih stvari, treba vam mir i rutina kako bi našli svoju sreću i kako bi mogli na miru da se fokusirate na bitne stvari i na ostvarenje nekih svojih ciljeva.

Nemojte se uplašiti ako sredinom meseca treba da idete na sistematski pregled kod lekara, to je rutinska procedura i ne može vam se ništa loše desiti. Još od malih nogu imate strah od lekara i bolnica, neki ljudi izgube posle nekog vremena taj strah ali kod vas je još uvek prisutan i niste sigurni da li ćete ikada moći da se oslobodite tog straha. Ipak, kada taj pregled prođe biće vam mnogo lakše zato što ćete proveriti da li sve u redu sa vašim organizmom i da li je potrebno menjati neke stvari u svakodnevnim aktivnostima ili ne.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs