roditeljestvo

Brižne, strpljive i imaju ogromno srce: Najbolje majke su rođene u ovim horoskopskim znakovima!

Ako ste rođene u ovim znakovima, blago vašoj deci

Zanimljivosti
18:06h Autor:
Brižne, strpljive i imaju ogromno srce: Najbolje majke su rođene u ovim horoskopskim znakovima!
Foto: Shutterstock

Roditeljstvo je najlepša, ali i najodgovornija uloga u životu.

Težak je to posao i nije svako u tome toliko dobar. Ali prema horoskopu, neke majke su bolje od drugih.

Blizanci

Majke rođene u ovom znaku mogu da razgovaraju o svemu sa svojom decom, ništa ne skrivaju od njih. Njihova deca su svesna onoga što se događa u svetu oko njih, te su veoma komunikativna.

Mame Blizanci su jedinstvene jer savršeno razumeju svoju decu bez obzira na pol i njihov uzrast. Takođe, najbolje se zabavljaju.

Jarac

Mama Jarac je do smrti spremna da se bori za svoju decu. Veoma je odana kao majka. Želi da ih vaspita da budu disciplinovani i usmereni na ono što rade u životu.

Mame u ovom znaku vole rad i imaju radne navike, a ponekad ih čak treba podsetiti da odvoje malo vremena za sebe.

Bik

Majke rođene u ovom horoskopskom znaku su neverovatno strpljive, ali su veoma realne i čvrsto stoje na zemlji. Tvrdoglave su što može da ih dovede u problem kada njihova deca dođu u tinejdžerske godine.

Ali, ova mama se trudi da njena deca cene lepotu i prirodu. Budući da su možda sklone preteranom trošenju novca i gomilanju hrane, moraju da povedu računa o liniji.

Cilj je biti čovek, a sreća biti i ostati dete: Evo zašto je važno sačuvati dete u sebi!

foto: Shutterstock

Vaga

Vage su sjajne mame jer su veoma mirne. Grade harmoniju u kući i kad dođe do svađe između braće i sestara, ona im pomaže da nađu zajednički jezik i smire se.

Nisu stroge majke, te radije biraju da budu prijateljice svojoj deci. Uče ih da budu saosećajne prema drugima i dobri prijatelji.

Rak

Mama Rak štiti svoju decu, te su ona uvek voljena. Uvek je tu da sasluša svoje dete i pomogne mu da se bolje oseća. Želi da njen dom bude oaza ljubavi i utehe, te da se njena deca ne ustručavaju da joj se obrate kad imaju neki problem.

Strelac

Mama Strelac ima ogromno srce. Uči decu o važnosti učenja i sticanju nezavisnosti, a ima i dobar smisao za humor.

Ali, može biti i impulsivna. Ona možda nema toliko pravila u vaspitanju kao i mnoge druge mame, jer želi da njena deca budu svoji ljudi.

Devica

Što god bilo slomljeno, mama Devica daće sve od sebe da to popravi, bilo da je u pitanju igračka ili slomljeno srce. Ima velika očekivanja od svoje dece, ali i dalje ih voli bezulosvno, čak i kad je iznevere.

Ona sve postiže- odličan je roditelj, radnik, i uvek održava čist i uredan dom. Želi da njena deca imaju disciplinu i da ne odustanu kada se suoče sa problemima. Ali, Devica je perfekcionista pa ponekad to teško pada deci.

Počela je vladavina Bika: Evo zašto je dobro imati ovaj horoskopski znak za prijatelja!

foto: Shutterstock

Škorpija

Mame Škorpije imaju izraženu intuiciju, te često znaju šta se događa s njihovim detetom. Odane su, iskrene i zaštitnički se postavljaju prema svojoj deci, sve dok oni govore istinu i paze na druge.

Ali, pazite da ne uvredite njenu decu jer će se za njih boriti jače nego za sebe. Staviće potrebe svoje porodice iznad svojih i strastveno će ih braniti kad god oseti da ih neko ugrožava.

Vodolija

Majke Vodolije su verne sebi. Trude se da vaspitaju decu da pomažu drugima.

Podstiče maštu i eksperimentisanje kod svoje dece. Međutim, ona će imati vrlo malo strpljenja kada dete emocionalno 'pukne' ili za bilo kakvu vrstu emocija.

Možda je treba podsetiti da ne može da pretpostavlja da njena deca znaju koliko ih voli , te da treba da ih uverava u to.

Lav

Majka rođena u ovom znaku se najviše ponaša kao dete. Uživa u igri sa svojom mališanima i često ih obraduje sa poklonima.

Mnogo voli svoju decu, ali može biti narcis, misleći na svoju decu kao produžetak sebe.

Da li znate koji element zodijaka vlada vašim znakom? Evo kako on određuje sudbinu i karakter!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs