jeste li među njima?

4 večita pozitivca u horoskopu: I kad ih život lomi, oni izvuku zrno dobrog!

Neopisiva pozotivna energija ih diže iz pepela

Zanimljivosti
11:49h Autor:
4 večita pozitivca u horoskopu: I kad ih život lomi, oni izvuku zrno dobrog!
Foto: Shuterstock

U ovom novom i neizvesnom periodu je veoma važno pozitivno razmišljanje.

Nekim ljudima je mnogo teško da nađu motivaciju i ostanu pribrani i dobro raspoloženi. Sa druge strane, postoje horoskopski znaci koje bez obzira na težinu okolnosti, nikad nećete videti pognute glave, obeshrabrenu i bez nade.

Lav

Ovaj horoskopski znak ima neverovatno pozitivan stav. Voli da uživa u životu i zabavlja se. Iz svake životne situacije žele da izvuku najbolje što mogu, bez obzira na njenu težinu.Upravo takvim raspoloženjem brzo će motivisati druge oko sebe.

Srbi su se vekovima hrabrili ovim rečima: Kad je volje i zlo ide na bolje!

foto: Shutterstock

Blizanci

Reč je o horoskopskom znaku koji ima realan pogled na svet. Blizanci brzo nauče da od negativnih situacija izvuku nešto pozitivno. Naravno da su i oni nekad loše raspoloženi, ali njihova prednost što ih to brzo prođe. Trude da se budu dobro i misle na lepa vremena.

Strelac

I ovaj znak se uvek trudi da bude pozitivne energije bez obzira na životne prepreke. Uvek je dobre volje, i u većini situacija zadržava hladnu glavu, te brzo od negativnog napravi pozitivno - i sve to bez trunke stresa.

Vaga

Vage su vrlo uravnotežen znak. Neverovatno im je bitna dobra ravnoteža i pozitivna energija u životu, zbog čega ostaje miran i u neugodnim situacijama razmišlja pozitivno. Ostaju realni, te su zbog toga i srećniji od drugih.

Dečji rođendani u doba korona virusa: Majke otkrile kako da napravite najbolju zabavu u samoizolaciji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs