Čuveni rivalitet

Mali test koji puno otkriva: Kojem klubu ti pripadaš?

I danas je važno kojem klubu pripadaš, samo su to sada neki sasvim drugi klubovi

Zanimljivosti
Autor:
Mali test koji puno otkriva: Kojem klubu ti pripadaš?
Foto: Shutterstock

Pored mora vesti o korona virusu odlučili smo da vas danas malo prošetamo kroz vreme i jedan tekst posvetimo nečemu veselijem - maloj „anketi“ i interakciji sa vama o tome – šta mislite o „klubovima“ poznatih?

Od kad pamtimo poznate ličnosti, bendovi, glumci i glumice, pevači, super modeli, pa čak i kultni filmovi imali su svoje verne fanove, ali nekako, ne možemo baš do kraja da objasnimo zašto – uvek se vodila žustra polemika između dva – dva najbolja među najboljima koji su obeležili neku epohu!

Dva najbolja benda, dva najbolja pevača/pevačice, dva najbolja glumca... To se pretvorililo u tradicionalno generacijsko dualno rivalstvo, počevši od najstarijeg i možda najznačajnijeg – Bitlsi ili Stonsi?

Ljudi su se to doba, a danas mnogima od nas roditelji to i prepričavaju, delili na klub Stonsi i klub Bitlsi. I, tu, da se razumemo, nije bilo sive zone, granica je bila jasne – ili slušaš jedne ili druge. Naravno reč je o najvatrenijim i najglasnijim fanovima, ali legenda o čuvenom rivalstvu dva najpoznatija benda tog vremea je opstala do danas. Jer, i danas je važno kom klubu pripadaš!

Najkraći test inteligencije: 3 pitanja psihologa otkrivaju kako vam mozak radi!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Taj kult dualnog rivaliteta među najvećima u svim sverama šou biznisa nastavio se do današnjeg dana. I verovatno će trajati zauvek. Jedina razlika je u tome što današnji klinci nisu u istim „klubovima“ kao njihova strarija braća i sestre, roditelji ili bake i deke.

Strano ili domaće, to simpatično rivalstvo fanova najvećih zvezda je odlika svih generacija, počevši od famoznih Bitlsa i Stonsa. Njih je bio veliki broj kroz decenije, a mi smo odlučili da za vas odaberemo neka od najpoznatijih rivalastava ikada i pitamo VAS – kom klubu vi pripadate?

Evo nekoliko naših predloga, a vi nam pišite u komentarima!

1 Bitlsi ili Stonsi

2. U2 ili Dipeš Mod

3. Vitni Hjuston ili Maraja Keri

4.Robert de Niro ili Al Paćino

5. EKV ili Idoli

6. Rijana ili Bijonse

7. Bred Pit ili Leonardo di Kaprio

8. Bajaga i instruktori ili Riblja čorba

9. Naomi Kembel ili Sidni Kraford

10. Điđi ili Bela Hadid

11. Nikol Kidman ili Mišel Fajfer

12. Kum ili Bilo jednom u Americi

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs